Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ - garsiausi dainininkai

UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ - garsiausi dainininkai
Senokai Lietuvos pramogų pasaulyje matytas projektas „ŠarkA“ į didžiąją sceną sugrįš skleisdamas gerumą. Po pertraukos projektas debiutuos paramos renginyje UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“, nuskambėsiančiame spalio 11 d. 19.30 val. tiesioginiame TV3 eteryje. Projekto narės Ieva Stasiulevičiūtė ir Gintarė Valaitytė atskleidė, kad „ŠarkA“ gerbėjams pristatys naują dainą, pasikeitusį įvaizdį ir naują sudėtį.

„Jau kelis mėnesius ruošiamės projekto atgimimui ir labai džiaugiamės sulaukę kvietimo prisistatyti būtent UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“. Visada malonu prisidėti prie kilnių darbų ir tikslų“, - sakė merginos. Trijulė savo debiutui UNICEF šou pasirinko neatsitiktinai. „Su šia organizacija draugaujame jau keletą metų, žavimės jos darbais, atliekamais visame pasaulyje. Juk čia gelbėjamos vaikų gyvybės. Kas gali būti svarbiau ir kilniau? Todėl abejonių, kur ir kaip Lietuvai pirmą kartą parodyti atsinaujinusias „ŠarkAS“ nė nekilo“, - teigė G. Valaitytė.

Merginų teigimu, naujasis periodas bus paženklintas pasikeitusia grupės koncepcija - tai nebebus vien merginų projektas. „Prie mūsų prisijungė jaunas, talentingas vaikinas. Jis tikrai nestokoja puikios išvaizdos ir vyriškos charizmos. Nors iki šou liko visai nedaug laiko, vis dar esame įsisukę į kūrybinį procesą. Tikimės, kad finalinis variantas nenuvils“, - sakė I. Stasiulevičiūtė.

Be projekto „ŠarkA“, UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ pasirodys daugelis Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždžių: Andrius Pojavis, Stasys Povilaitis, Neda ir Olegas Ditkovskis, Ieva Narkutė, Šachmatinis choras, Martynas Kavaliauskas, Jeronimas Milius, A. Ivanauskas-Fara ir Kauno rajono Božolė choras, vaikų muzikos studija „Džimba“ ir ansamblis „Quorum“ bei kiti.

Jungtinių Tautų duomenimis, Tanzanija yra viena paskutiniųjų pasaulyje pagal pajamas vienam gyventojui - čia žmogus priverstas išgyventi už mažiau nei 2 dolerius per dieną. Ypač nuo skurdo kenčia moterys ir vaikai, masiškai mirštantys nuo maliarijos, ŽIV ir kitų ligų. Tanzanijos kaimuose pagimdžiusios mamos yra tokios išsekusios, jog negali maitinti kūdikių, tad šie neretai neišgyvena nė mėnesio. Paaukoti Tanzanijos vaikams galima jau dabar. UNICEF primena, kad skambindami trumpuoju numeriu 1891 (5 litai), išgelbėsite vieno vaiko gyvybę, skambindami 1892 (10 litų) - dviejų vaikų gyvybes.

UNICEF - nepolitinė organizacija, veikianti 158 šalyse, kad sukurtų vaikams tinkantį pasaulį. Jau daugiau kaip 60 metų UNICEF yra pasaulio lyderis, siekiantis padėti vaikams išlikti ir klestėti. Būdami didžiausiais pasaulyje vakcinų tiekėjais skurdžioms šalims, UNICEF siekia užtikrinti vaikų sveikatą ir mitybą, kokybišką pagrindinį išsilavinimą visiems berniukams ir mergaitėms, galimybę gerti švarų vandenį, laikytis higienos, vaikų apsaugą nuo smurto, išnaudojimo ir AIDS. UNICEF finansuojamas tiktai savanoriškomis individų, verslo, fondų ir vyriausybių kontribucijomis.

UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ Misija Tanzanijoje - tai trečiasis UNICEF ir TV3 bendradarbiavimo vaisius. Jo kulminacija įvyks spalio 11 d., 19.30 val. TV3 tiesioginiame eteryje bei tiesioginiame TV3 play eteryje nuskambėsiančiame UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“. Vakaro metu žiūrovai išvys ne tik įsimintinas akimirkas iš A. Savicko, B. Nicholson ir V. Kochanskytės viešnagės Tanzanijoje, bet ir stebės Lietuvos ir užsienio žvaigždžių pasirodymus. Jų tarpe bus ir tokios asmenybės kaip Janet Jackson, Klaudia Šifer, Bilas Geitsas. UNICEF ir TV3 taip pat vykdė misijas Kambodžoje ir Siera Leonėje. Po šių misijų buvo paaukota beveik pusantro milijono litų, nuo mirtinų ligų paskiepyta apie du šimtus tūkstančių vaikų.

Zaliukas October 11 2013 1,334 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.