Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

J. Jankevičiaus pasivaikščiojimas su aukštakulniais - nauja interneto sensacija

J. Jankevičiaus pasivaikščiojimas su aukštakulniais - nauja interneto sensacija
TV3 medicinos šou „Kvieskite daktarą!“ pirmadienio-ketvirtadienio vakarais 17.55 val. nepaliauja stebinti žiūrovų. Gydytojas Alvydas Unikauskas gvildena pačias aktualiausias medicinos temas ir atsakinėja į sudėtingiausius, jautriausius ir nepatogiausius žiūrovų klausimus. O jo kolega laidoje Justinas Jankevičius negaili humoristinių pastebėjimų, todėl net pati sudėtingiausia informacija žiūrovams įsimena lengvai ir ilgam. Vakar Justino pokšto sulaukė ne TV3 eterio žiūrovai, o internautai.

Laidos „Kvieskite daktarą!“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ publikuotas trumpas filmukas iš laidos kūrimo užkulisių, nepraėjus nė parai nuo jo atsiradimo, sulaukė neįtikėtino susidomėjimo. Daugiau nei keturi tūkstančiai „Patinka“ paspaudimų, beveik pusantro tūkstančio pasidalijimų nuomone ir daugybė šmaikščių komentarų - tai tik pradžia, nes skaičiai nuolat didėja. Kas taip patraukė internautus? J. Jankevičiaus vaikščiojimas po studiją avint... aukštakulnius.

Jau rytoj 17.55 val. per TV3 „Kvieskite daktarą!“ laidos tema - „Mūsų moteris žudo mada“. Stulbinantys aksesuarai sukelia ligas, elegancija sulaužo kaulus, o seksualūs apatiniai dovanoja grybelines infekcijas?

Justinas neleido gydytojui pasmerkti aukštakulnių, todėl pats laidos filmavimo metu buvo priverstas juos apsiauti: „Aš pasiruošęs juos ginti. Visų pirma - aukštakulniai neatsiejamas moteriškumo simbolis. Negana to, kad moterys apsiavusios fantastiškus aukštakulnius audrina vyrų seksualinę fantaziją. Perskaičiau patikimoje literatūroje štai ką. Kai moterys apsiauna aukštakulnius, jos pačios jaučiasi 30 procentų seksualesnės. O seksualumas - neatsiejamas nuo žmogaus gyvenimo.“

„Mados kūrėjai, žinoma, nė neketina bendradarbiauti su medikais. Tačiau brangios moterys, jūs privalote žinoti tiesą. Ne tik iš mados žinovų lūpų. Noriu, kad būtumėte gražios kuo mažiau kenkdamos savo sveikatai“, - laidoje teigs gydytojas A. Unikauskas.

Filmavimo pabaigoje J. Jankevičius prisipažino pavargęs nuo aukštakulnių. Justino pasivaikščiojimą avint aukštakulnius galima pamatyti čia ir jau rytoj TV3 eteryje.

„Kvieskite daktarą!“ - pirmadieniais-ketvirtadieniais 17.55 val. per TV3!

Zaliukas October 17 2013 1,329 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.