Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Politikoje siaučiant virusui, į LNK eterį grįžta „Diagnozė: valdžia“

Politikoje siaučiant virusui, į LNK eterį grįžta „Diagnozė: valdžia“
„Po gan vėsios įvykių vasaros naujas politinis sezonas rudenį kaip reikiant įsisiūbavo. Panašu, kad spustelėjęs šaltukas valdžiai sukelia priešingą efektą: karštinę. Kokios šio paradokso priežastys, įsigilinti žinių laidose ne visada pakanka laiko , nes čia pateikiami tik faktai. „Diagnozė: valdžia“ analizuos ir pateiks savo vertinimus,“ - sako į eterį sugrįžtančios LNK laidos „Diagnozė: valdžia“ vedėja Rasa Tapinienė. Jos vedama laida politinių diskusijų laida LNK eteryje pasirodys jau spalio 23-ąją, trečiadienį, 20.20 val.

„Parlamento užmojai uždrausti abortus, postų persidalijimas aukščiausiuose valdžios sluoksniuose, tuo pat metu eilinius piliečius mėginant užliūliuoti pigesnio šildymo ar oresnės senatvės pažadais, Pirmojo Baltijos kanalo skandalas - tai temos, kurios pirmos laukia eilėje. Jos aktualios ir liečia kiekvieną iš mūsų. „Diagnozė: valdžia“ grįžta pačiu laiku“, - sako Rasa Tapinienė.

R. Tapinienės nešališkumas, taiklūs ir prie sienos remiantys klausimai, greita reakcija, buvo įvertinta žiūrovų ir prodiuserių - žurnalistė po pirmojo „Diagnozės: Valdžia“ sezono pateko į politinių laidų vedėjų elitą.

„Vien ko vertas Viktoro Uspaskicho komplimentas. Matyt, tikėjęsis eilinį kartą pralįsti su tuščiomis kalbomis, neištvėręs konkrečių atsakymų reikalaujančių klausimų pareiškė, kad vedėja - ne jo skonio moteris. Nors Rasos objektyvumą neoficialiai pripažino vėliau ne kartą dalyvaudamas laidoje“, - sako laidą „Diagnozė: valdžia“ rengiančios „Info dienos“ žinių tarnybos vadovė Inga Larionovaitė.

Pagal laidos formatą, daugiau nei valandą trunkančioje politinėje diskusijų laidoje susikaus du pagrindiniai oponentai. Diskusijų studijoje klausys įvairių sričių ekspertai - politologai, psichologai, iškalbos, viešųjų ryšių, kūno kalbos specialistai. Programos pabaigoje jie diagnozuos svečius. Be aštrių klausimų laidos dalyvių ir žiūrovų laukia intriga: kiekvienas politikas prieš laidą gaus po lagaminą, kuriame uždaryta jam nemaloni tema. Ir tik pats laidos dalyvis spręs: atverti jį ar ne, Lietuvos žmonėms užmenant dar vieną mįslę.

Zaliukas October 17 2013 1,328 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.