Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Nauja LNK žvaigždė - 28 vaikus auginusi Aurelija

Nauja LNK žvaigždė - 28 vaikus auginusi Aurelija
LNK televizija atskleidė dar vieną naujo projekto „Pašėlusios močiutės” veidą. Tai - ekrano naujokė iš Kauno Aurelija Grabštienė. Jau lapkričio mėnesį su kitom dviem kolegėm ji pradės dalinti naudingus patarimus jaunimui.

„Nežinau, ar Lietuvoje yra žmogus, turintis tiek patirties su jaunais žmonėmis, kiek turiu ašâ€, - sako Aurelija ir vargu ar kas išdrįstų ginčytis. Ji turi biologinį sūnų, įvaikintą dukrą, tris globotinius ir vieną anūką. Be to, jau kelis dešimtmečius Aurelija negali nusigręžti nuo tų, kuriems reikia motiniškos šilumos.

„Buvau įsteigusi šeimyninius globos namus. Po mano sodybos stogu vienu metu gyveno net 28 vaikai. Visais jais rūpinausi viena, stengiausi kaip tik galėjau. Dabar tikriausiai žinau viską, kas tik gali neraminti jauną žmogų”, - sako šešiasdešimtmetė kaunietė.

Aurelija net neabejoja, kad geras patarimas ir palaikymas gali padėti išspręsti ir visiškai beviltiškas problemas. Juk jos pačios gyvenime panašių pavyzdžių - šimtai.

„Iš globos namų esu paėmusi vieną dešimtmetę. Ji žiūrėjo gailiom akytėm - negalėjau nepasiimti. Globos namuose mane gasdino, kad būtent ta mergaitė - labiausiai išdykusi, vagiliauja, meluoja, kad bus su ja sunku. Tokios kalbos mane tik paskatino ją priglausti. Rezultatas - išaugo nuostabi moteris. Žodžiu, ne visada reikėtų vadovautis stereotipais.

Prieš debiutą televizijoje Aurelija nesijaudina: „Toli gražu ne visi mano auginti vaikai buvo Dievo dovanėlės. Kai kuriuos teko kaip reikiant paauklėti. Tai ko baimintis? Pagalbos paprašiusiems jaunuoliams tikrai turėsiu ką pasakyti”, - įsitikinusi televizijos naujokė.

Laida „Pašėlusios močiutės” LNK televizijos eteryje - jau netrukus. Patikėk močiutėms savo problemą! Tavo mergina pernelyg pavydi? Nori tekėti, bet tėtis neleidžia? Pats nesupranti, kodėl dar niekada neturėjai merginos? Bandai numesti svorio, bet nesiseka? „Pašėlusios močiutės”, pasitelkusios įvairiausius specialistus, sutinka tau padėti. Ieškok anketos www.lnk.lt

Zaliukas October 18 2013 1,310 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.