Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Melodramų gerbėjams - televizijos premjera „Rosarija“

Melodramų gerbėjams - televizijos premjera „Rosarija“
Vos šiemet Venesualoje pradėtas filmuoti serialas „Rosarija“ (Rosario) pagaliau pasiekė ir Lietuvą. Žiūrimiausios šalies televizijos TV3 eteryje jau antradienį, spalio 22-ąją, žiūrovai pamatys pirmąją melodramos seriją. Darbo dienomis 15.00 val. serialas „Rosarija“ pasakos šiuolaikišką meilės dramą, kurią kūrė jungtinės Venesuelos ir JAV prodiuserių pajėgos.

Stropi teisės studentė Rosarija, neabejinga imigrantų problemoms, ir žymus advokatas, išskirtinai atvykėlių klausimus nagrinėjantis Alechandras susitinka konferencijoje. Iš karto įsiplieskia abipusė simpatija. Rosarija pradeda dirbti Alechandro kontoroje ir vienodi interesai virsta meile.

Įsimylėjėliai nė nenutuokia, kad jų gyvenimai yra taip keistai susiję, jog būti kartu taps neįmanoma. Alechandras - tai tas pats vyras, kurį prieš 21 metus mylėjo Rosarijos mama Magdalena. Tada ji netikėtai pranešė, kad laukiasi nuo didžiausio Alechandro priešo. Supratęs, kad negalės to atleisti ir mylėti priešo vaiko, Alechandras atšaukė sužadėtuves, o Magdalena taip niekada ir nepapasakojo dukrai Rosarijai, kas jos tikras tėvas. Tik dabar aiškėjanti tiesa grauš meilės pamatus ir ardys visas svajones. Ar pavyks herojams rasti raktą į tikrą meilę ir sielos ramybę?

TV3 seriale „Rosarija“ herojų Alechandrą vaidina brazilų kilmės aktorius, puikiai Lietuvos žiūrovams žinomas Guy Eckeris, dailiąją Rosariją įkūnija pradedanti Venesuelos aktorė Itahisa Machado, o pavydžiąją, Alechandrą įsimylėjusią Priscilą vaidina meksikiečių aktorė, dainininkė ir dainų autorė Lorena Rojas.

Premjera „Rosarija“ - darbo dienomis 15.00 val. per TV3!

Zaliukas October 19 2013 1,557 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.