Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Prieš jubiliejinę „TV pagalbos“ fiestą – karštos Milušauskienės atostogos

Prieš jubiliejinę „TV pagalbos“ fiestą – karštos Milušauskienės atostogos
Jau rugpjūčio pradžioje per Lietuvą nugriaudės populiariosios TV3 laidos „TV pagalba“ penkerių metų jubiliejus. Vasaros eterio atostogų pirmą kartą per visą laidos istoriją išėję, tačiau prie pagalbos telefono budintys ir pasikeisdami į iškvietimus važiuojantys gelbėtojai žada, kad šventėje bus ne tik dainų, šokių, o ir daugiausiai žiūrovų dėmesio ir atgarsio per visą darbo „stažą“ sulaukusių istorijų prisiminimų. Užklupus tokiems maloniems rūpesčiams, atostogų gelbėtojams tenka eiti taip pat pakaitomis.

Vienai pirmųjų nuo nesiliaujančių lietuviškų liūčių pabėgti pavyko žaviajai TV3 gelbėtojai Justei Milušauskienei. Per dvi savaites ji spėjo apžiūrėti Sankt Peterburgo garsenybes, pailsėti karščiu ir temperamentu alsuojančioje Ispanijoje ir… išsirinkti svajonių vilą!

„Ispanijoje atostogauju ne pirmą kartą, tačiau kaskart ji man tampa vis artimesnė. Su dukra jau pradėjome mokytis šios šalies kalbos, o per šias atostogas mano seniai puoselėtus planus įsigyti sodybą Lietuvos kaime pakeitė svajonė turėti užmiesčio vilą Pietų Europoje. Paaiškėjo, kad ši svajonė nėra labai toli nuo realybės!“ – atradimais džiaugiasi su vienuolikmete dukra Klara ir beveik penkerių sūnumi Kipru Ispanijos kurorte Alikantėje atostogavusi TV3 gelbėtoja.

Kelionių aistra užsikrėtusi Justė vos grįžusi iš Ispanijos išlėkė į Sankt Peterburgą.

„Į šį miestą svajojau nuvykti dar mokydamasi mokykloje, perskaičiusi savo mėgstamiausio dailininko Salvadoro Dali mintį, jog Petras I yra didis menininkas, nes sukūrė Sankt Peterburgo miestą ir įkurdino jį nuostabiame kampelyje. Patekau į tikrą transą Ermitaže pamačiusi neįtikėtiną koncentraciją Da Vinčio, Rubenso, Mikelandželo, Monet ir kitų didžiųjų pasaulio menininkų originalių kūrinių, kuriuos iki šiol buvau mačiusi tik reprodukcijose. O ką kalbėti apie imperatorių laikais dvelkiančią Sankt Peterburgo architektūrą ir savitą šio miesto klubinį gyvenimą, padiktuotą baltųjų naktų“, – įspūdžius beria TV3 žvaigždė.

Viename gražiausių Rusijos miestų gelbėtoja taip pat žavėjosi peterburgiečių inteligencija ir patriotizmu, iki soties prisivalgė blynų su ikrais ir į Lietuvą grįžo „pasunkėjusi“ keliais kilogramais.

„Dėl svorio nesijaudinu – jau šią savaitę apsivilksiu raudonąją uniformą ir „nersiu“ į „TV pagalbos“ iškvietimus. Atsiradę kilogramai kaip mat ištirps. Turi ištirpti, juk į jubiliejinę gelbėtojų šventę ketinu apsivilkti visiškai naują kerinčią suknelę “, – sako Justė.

Populiariosios TV3 laidos „TV pagalba“ penkerių metų jubiliejaus šventė – jau rugpjūčio pradžioje!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.