Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Atskleisti beprotiškiausios TV3 premjeros „Laikykis!“ vedėjai

Atskleisti beprotiškiausios TV3 premjeros „Laikykis!“ vedėjai
Pagaliau paaiškėjo TV3 sezono „Mano TV3. Gera kartu!“ dar vienos premjeros - beprotiškiausio šou „Laikykis!“ vedėjų duetas. Jais tapo patirties įvairiuose eterio projektuose turintis, žodžio kišenėje neieškantis laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis ir dainininkė, grupės „Projektas Kitokios“ narė Indrė Burlinskaitė.

Prieš laidos filmavimą TV3 projekto kūrėjai paskelbė M. Stasiulio partnerės paieškas. Į jos vietą pretendavo daugybė merginų iš visos Lietuvos. Nepaisydamas pretendenčių gausos, M. Stasiulis pirmąją laidą pradėjo vesti... vienas.

„Indre, aš turiu tau pasiūlymą. Ar sutiktum kartu su manimi vesti šią laidą?“ - tuoj po sėkmingo I. Burlinskaitės dalyvavimo šou, vykdant užduotį, įvertinęs sportišką Indrės sudėjimą, pademonstruotą ištvermę ir tiesiog trykštančią gerą nuotaiką, pasiūlė M. Stasiulis. Kaip tik taip I. Burlinskaitė atėjusi į šou kaip dalyvė tapo beprotiškiausios laidos „Laikykis!“ vedėja.

Savo kailiu išbandžiusi žaidimą, Indrė kaip niekas kitas gerai supranta, kokiai smagiai gyvenimo avantiūrai pasiryžo dalyviai, todėl žada labai karštai juos palaikyti. Juk čia vienas smagiausių gyvenimo nuotykių.

„Laikykis!“ dalyviai, rankomis ir kojomis apsiviję storą besisukančią laikrodžio rodyklę, siekia išsilaikyti, atsakinėdami į M. Stasiulio užduodamus klausimus. Neišsilaikiusio ant rodyklės dalyvio laukia vienintelis kelias: žemyn į juodo vandens baseiną! O sėkmės atveju laukia piniginis prizas. Ar labai solidus? Tai priklausys nuo dalyvio teisingų atsakymų skaičiaus.

Žaidimo taisyklės paprastos, tačiau kiekvienos laidos baigtis visiškai nenuspėjama. Beprotiškiausios laidos „Laikykis“ premjera - jau netrukus per TV3.

Premjera „Laikykis“ - netrukus per TV3!

Zaliukas October 21 2013 1,357 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.