Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Paaiškėjo projekto „Chorų karai“ Vilniaus miesto vedlė

Paaiškėjo projekto „Chorų karai“ Vilniaus miesto vedlė
Televizijos projektas „Chorų karai“ vėl kvies žiūrovus prie ekrano. Kaip išsiaiškino pagrindinis naujienų portalas DELFI, Vilniaus miesto chorą į priekį ves dainininkė Urtė Šilagalytė. „Esu vilnietė, kad į priekį vesiu Vilnių. Nebijau atsakomybės, kuo žmogus daugiau daro, tuo atsakingiau ir geriau jis viską padaro. Jei nieko nedarysi, tai nieko ir neturėsi“, - savo apsisprendimą, kodėl sutiko dalyvauti televizijos projekte aiškino Urtė.

U. Šilagalytė pasakojo, kad ne iškart sutikusi dalyvauti projekte. „Normalu apmąstyti, įvertinti pasiūlymą ir tik tada sutikti“, - kalbėjo mergina.

Dainininkė kol kas nebuvo linkusi atskleisti, kurie muzikos pasaulio atstovai padės jai vesti į priekį Vilniaus miesto chorą. Urtė neslėpė, kad praėjusiais metais ją žavėjo grupės „ŠarkA“ suburtas choras, kuris pakerėjo merginą savo originalumu.

Paklausus, kuo žada nustebinti žiūrovus, Urtė teigė, kad tai ne tik jos, bet visos komandos darbas. „Kadangi dar komandos nėra, dalyvių neturiu, šitų dalykų dar negaliu pasakyti. Tokius dalykus turi spręsti visa komanda kartu“, - DELFI kalbėjo mergina.

Zaliukas November 06 2013 1,427 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.