Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Netrukus dienos šviesą išvys projektas įsimylėjėliams „Didžiosios piršlybos“

Netrukus dienos šviesą išvys projektas įsimylėjėliams „Didžiosios piršlybos“
Piršlybos - akimirka, kai vyras paprašo savo mylimosios rankos, - yra vienas labiausiai jaudinančių įvykių gyvenime. Tiesa, noras išradingai, originaliai ir grandioziškai pasipiršti gali tapti ir vienu sudėtingiausių gyvenimo išbandymų įsimylėjėliams. Kaip tik čia į pagalbą skuba žinomiausia televizija internete TV3 Play.

Jau netrukus TV3 Play eteryje - įspūdingiausios piršlybos Lietuvoje! Tiems, kurie trokšta įsimintiniausio gyvenime įvykio, jau netrukus galės siūlyti savo svajonių sužadėtuvių idėją ir galbūt tapti tuo laiminguoju ar laimingąja, kurio(-s) sumanymą įgyvendins TV3 Play, o stebėti galės visa Lietuva.

Neįtikėtinos piršlybų idėjos, įspūdingiausių pasipiršimų istorijos, patarimai ir sužadėtuvių kuriozai - visa tai jau greitai TV3 Play. Linksmą nuotaiką ir pakilius jausmus palaikys pasiruošimo piršlyboms užkulisiai, įžymybių pasipiršimo istorijos ir komentarai.

Esi tikras, kad ji - tavo gyvenimo išrinktoji? Esi tikra, kad jis - tavo gyvenimo išrinktasis? Nori netradiciškai įrodyti begalinę meilę? Norintiems tereikės atsiųsti savo pasipiršimo idėją TV3 Play komandai. Visos detalės dalyviams bus atskleistos netrukus.

Premjera „Didžiosios piršlybos“ - jau netrukus per TV3 Play!

Zaliukas November 13 2013 1,407 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.