Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„TV pagalba“ švenčia penkmetį

„TV pagalba“ švenčia penkmetį
Rugpjūčio 15 dieną 19.05 val. TV3 žiūrovus viena mylimiausių jų laidų „TV pagalba“ kviečia į pirmąjį jubiliejų. „Penkerius metus sunkiausiomis akimirkomis buvome šalia jūsų. Šiandien visiems drauge atėjo laikas švęsti“, – TV3 pranešime spaudai šypsosi laidos vedėja Aušra Kilkuvienė.

Jau gerą mėnesį dainininko Stano įrašų studijoje plušantys gelbėtojai – Gediminas, Justė, Jonas, Brigita, Aušra, Andrius ir Žilvinas džiaugiasi, kad gimtadienio dieną gelbėjimo operacijas jie iškeis į dainas, kurias dovanos savo laidos herojams.

G. Jaunius melodingą dainą trauks su dainininke Rosita Čivilyte, J. Milušauskienė – su Alanu Chošnau, A. Kilkuvienė su dukrelės Gabijos klasiokės tėčiu Egidijumi Sipavičiumi, J. Stanevičius – su „Mokinukėmis“, B. Budginaitė su pusbrolio grupe saldžiabalsiais „N.E.O“, sunkiojo roko gerbėjas A. Žemaitis su „69 Danguje“ sudainuos „Hard Rock Hallelujah“, o Ž. Žitkus plėš dainą su energingaisiais „Sadūnais“.

Visiems gelbėtojams bendrą finalinę dainą kuria „Delfinų“ lyderis Stano, gelbėtojus vakarui puoš stilistas Kęstas Rimdžius, o gelbėtojus šmaikščiai parodijuos naujieji gelbėtojai aktoriai Asta Baukutė ir Vytautas Šapranauskas.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.