Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Žiūrovus džiugins geriausios pasaulyje dramos „Tėvynė“ antrasis sezonas

Žiūrovus džiugins geriausios pasaulyje dramos „Tėvynė“ antrasis sezonas
Aukščiausio lygio draminis serialas, kurį liaupsina ne tik žiūrovai, bet ir kritikai, susišlavęs penkias Auksinių gaublių statulėles, septynias Emi ir glėbį kitų laimėjimų bei nominacijų, - „Tėvynė“ (Homeland) - sugrįžta į Lietuvą.

TV3 žiūrovai su malonumu žiūrėjo geriausia pasaulio drama tituluoto serialo pirmojo sezono serijas, kurių paskutinė uždavė daugybę klausimų. Intriguojančios istorijos antrasis sezonas prasideda jau antradienį 22.00 val. per žiūrimiausią televiziją TV3.

Pirmajame sezone žiūrovai susipažino su seržantu Nikolu Brodžiu (akt. Damian Lewis). Aštuonerius metus laikytas Alkaidos įkaitu jis sugrįžto į savo tėvynę - JAV ir buvo sutiktas kaip didvyris. Vienintelei įžvalgiai Centrinės žvalgybos valdybos specialistei Kerei Metison (akt. Claire Danes) šis vyras sukėlė ne pagarbos jausmą, o įtarimų: gal jis - užverbuotas teroristas, parsidavęs tėvynės išdavikas?

Psichologinis žaidimas įsivažiuoja. Abu herojai turi savo praeitį, todėl istorija tampa vis labiau komplikuota ir nenuspėjama. Nikolą lanko karų ir nelaisvės košmarai, savigraužos priepuoliai, o Kerė slepia rimtą ligą - maniakinę depresiją. Tiesa pasislepia tarp vyriausybės strategijų, herojų haliucinacijų ir vienintelės tikros realybės.

Antrajame sezone netikėtai įsiplieskę pagrindinių herojų, atsidūrusių skirtingose barikadų pusėse - Kerės ir Nikolo - jausmai susidurs su kliūtimis. Ar Brodis dėl agentės paliks jo ištikimai laukiančią žmoną? Be to, seržantas ners į politikos vandenis ir bus išrinktas kongresmenu, tačiau susidurs su grėsmingais teroristų vado Abu Naziro (akt. Navid Negahban) reikalavimais. Teks rinktis tarp pareigos, noro įrodyti savo tiesą ir rizikos įsiutinti didžiausius priešus.

Amerikos agentūrų vykdomo karo su terorizmu užkulisiai - tamsiosios ir šviesiosios karinių veiksmų pusės, kiekvienos serijos pabaigoje paruoštas netikėtumas, puiki vaidyba, sumanus scenarijus ir kaustanti įtampa dramą „Tėvynė“ užkėlė ant geriausių pasaulio serialų pjedestalo. Antrojo sezono premjera Lietuvoje - jau antradienį, lapkričio 26-ąją, kultinio serialo laiku - 22.00 val. per žiūrimiausią televiziją TV3.

Premjera - antrasis serialo „Tėvynė“ sezonas - antradieniais 22.00 val. per TV3!

Zaliukas November 21 2013 1,339 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.