Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Žaidėjai paragaus sliekų su Dievu ir Velniu

Žaidėjai paragaus sliekų su Dievu ir Velniu
Naujoji TV3 sezono laida – žaidimas „Po velnių!“ debiutuoja šį vakarą 20 val. 45 min. Laidos vedėjai – Velnias (Gytis Balčiūnas) bei Dievas (Tomas Ališauskas).

Nuodėmes išpirkti ir laimėti pinigų bandys trys žaidimo dalyviai: Tomas, Rūta ir Audrius. Jie mėgins įrodyti, kad nėra godūs, pagyrūnai, mulkiai, karštakošiai ar melagiai.

Pirmiausia – godumo testas. Apie dalyvių godumą laidos vedėjai nuspręs pagal jų atneštas dovanas.

Kas sveria daugiau – Natalija Zvonkė iš grupės YVA ar 130 pjautinių batonų? Keleriais metais Violeta Riaubiškytė yra vyresnė už savo katiną? Tokiais klausimais Dievas ir Velnias tikrins, ar dalyviai nėra pagyrūnai. Tam, kuris neišlaikys šių testų, teks užrištomis akimis rinktis – sliekas ar makaronas, o pasirinktąjį suvalgyti. Kito „nusidėjėlio“ laukia burokėlių sulčių pliūpsnis ant galvos.

Žaidimo dalyvė Rūta stengėsi išlikti kuo ramesnė, kai studijoje buvo rodomos pikantiškos nuotraukos iš jos gyvenimo. Paprakaituoti žaidėjus privertė ir pakeliui į studiją slapta nufilmuoti kadrai, kuriuose jie susidūrė su elgeta.

Galutinis išbandymas – melo detektorius. Žaidėjui teko prisipažinti, ar visada buvo ištikimas savo merginai.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.