Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Lietuvos tūkstantmečio vaikų“ nugalėtojo lauks mokslai ir pramogos Didžiojoje Britanijoje

„Lietuvos tūkstantmečio vaikų“ nugalėtojo lauks mokslai ir pramogos Didžiojoje Britanijoje
„Uau! Čia tai prizas, nerealu!“ - vos išgirdęs, kokia vasara laukia, emocijas penktadienį LRT televizijos viktorinoje „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ liejo išskirtinės kelionės laimėtojas Dovydas Vasiliauskas. Kauno jėzuitų gimnazijos auklėtinis niekada gyvenime nebuvo Šiaurės Somersete, o ką jau kalbėti apie ten esančią Sidcoto vidurinę mokyklą, kurioje septintokas šią vasarą lankysis net savaitę ir, neabejotina, susiras naujų draugų iš viso pasaulio.

Vasaros stovykloje vaikai ne tik lavins anglų kalbos žinias, bet ir mokysis akademinių disciplinų, atliks įvairius bandymus, laboratorinius darbus anglų kalba. Sumaniausi Lietuvos vaikai galės rinktis iš jiems labiausiai patinkančių dalykų: nuo pažinimo teorijos ar matematikos iki meno istorijos. Po pamokų mokiniai dalyvaus įvairiuose sporto, laisvalaikio renginiuose, vyks į ekskursijas po šalį.

Išskirtinę progą savaitę mokytis prestižinėse Didžiosios Britanijos mokyklose dovanoja viktorinos partneris Lietuvoje „Baltic Council for International Education“ kartu su „Academic Summer Ltd“ (Anglija).

Septintokas Dovydas yra jau antras šalies vaikas, susirungęs viktorinoje ir iškovojęs unikalų prizą. Tačiau dar šeši kelialapiai kol kas laisvi. Jie bus įteikti šauniausiam šalies penktokui, aštuntokui, devintokui, dešimtokui, vienuoliktokui ir dvyliktokui.

Jeigu manai, kad gali susirungti su sumaniausiais šalies vaikais viktorinoje „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ ir tapti nugalėtoju, nesnausk ir pabandyk - užpildyk „Lietuvos tūkstantmečio vaikų“ anketą, dalyvauk ir keliauk.

Viktorina „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ - ne tik puiki proga semtis žinių, bet ir nepamirštamai praleisti vasaros atostogas.

Zaliukas November 23 2013 1,281 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.