Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Lepioms gražuolėms – Lietuvos kaimo tikrovė

Lepioms gražuolėms – Lietuvos kaimo tikrovė
„Misija – kaimas“, – toks yra naujo šį vakarą 20 val. 45 min. per LNK prasidedančio šou „Lietuviškos grožybės“ šūkis.

Į misiją išsiųstos trys gražuolės – saldžiabalsė atlikėja Mia, laidų vedėja Genutė Žalienė ir modelis Vaida Židonytė turės įrodyti, kad kaime jos sugebėtų gyventi paprastai ir lengvai, galėtų susitvarkyti su rūpesčiais, slegiančiais eilinio kaimo žmogaus pečius.

Kilnią misiją naujosios laidos dalyvės Mia, Genutė ir Vaida pradėjo nuo atsisveikinimo vakarėlio „Pramogų banke“, o paskui sėdo į prašmatnų limuziną ir išvyko į kaimą netoli Molėtų.

Tačiau čia moterų laukė neprašmatni lietuviško kaimo tikrovė. Pamačiusios namą, kuriame teks gyventi, moterys neteko žado. Iš pradžių jos dar tikėjosi, kad šou rengėjai juokauja ir netrukus jas nuveš į kitą vietą. Gal penkias valandas moterys sėdėjo ant lagaminų kieme ir net nesiruošė eiti vidun.

Atsipeikėjusios po šoko ir supratusios, kad teks čia ir gyventi, šou dalyvės kibo į darbą. Užsitempusios gumines pirštines, apsiavusios prabangiais „Ferre“ guminiais batais, gražuolės puolė kuopti savo gyvenamą vietą, nešti lauk senus rakandus ir dezinfekuoti kambarius. Tam tikslui geriausiai tiko kvepalai ir dezodorantai.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.