Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Kodėl Paulius Skučas lipa ant žmonos?

Kodėl Paulius Skučas lipa ant žmonos?
„Jis niekada neleidžia man užbaigti minties ir nesulaukęs sakinio pabaigos, pradeda skaityti savo tekstą“, - juokiasi LNK laidų vedėja Indrė Kuodytė, su vyru Pauliumi Skuču vedanti LNK naujienų laidą „Labas vakaras, Lietuva“.

Daugiausia keblumų šeimai kyla įrašinėjant laidos anonsus. „Tik pradedam įrašinėti, o režisierė šaukia: „Pauliau, ir vėl užlipai!“, kas televiziniu žargonu reiškia, kad vėl pradėjo skaityti savo tekstą, kol nebuvau pasakiusi savojo. Vadinasi, teks anonsą įrašinėti iš naujo“.

Indrės reakcijos, patekusios anonsą - visiškai natūralios. „Man buvo didelė staigmena, kad režisieriai iškrėtė pokštą ir tai, kas nebuvo skirta patekti į eterį, įdėjo į laidos anonsą. Ir išėjo visai smagiai! Neseniai buvome viename renginyje, prie manęs priėjo pagyvenusių žmonių pora ir smagiai paklausė, ar Paulius vis dar lipa ant manęs“, - kvatojosi Indrė.

Pasak Indrės, Paulius laidoje, skirtingai nei per anonsus, jos nenutraukinėja. „Taip, Paulius labai plepus, kalba daug, aš kantriai laukiu kol pasisakys, bet paskui, kai kalbu aš, jis vėl įsiterpia. Kita vertus, mūsų laidos toks žanras. Nesurepetuosi juk valandos trukmės programos. Pasiginčyti su šypsena visada smagu! Tame ir žavesys!”

Anonsas:


Zaliukas December 04 2013 1,654 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.