Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Trys žymūs Lietuvos vyrai pristato naują ir analogų neturinčią laidą

Trys žymūs Lietuvos vyrai pristato naują ir analogų neturinčią laidą
Artėjant šv. Kalėdoms, trys žymūs ir visada žavūs Lietuvos vyrai - kulinaras Alfas Ivanauskas, aktorius Vytautas Rumšas ir radijo laidų vedėjas Rolandas Mackevičius - pristatys naują laidą, kurią žiūrovus kvies stebėti tiesiogiai.

Tiesioginės transliacijos iššūkių nebijantys bei originalių idėjų nestokojantys vyrai užsimena, kad laida bus unikalaus, Lietuvoje dar nebandyto formato, tačiau daugiau detalių kol kas laiko paslaptyje. Trijulė ypač mįslingai kalba ir apie laidos kulminaciją, kol kas neturinčią precedento Lietuvoje.

„Tikrai daug apie tai mąsčiau, tačiau priskirti šios laidos kuriai nors vienai kategorijai nei pagal temą, nei pagal pobūdį taip ir nesugebėjau. Nutariau šį klausimą palikti atsakyti patiems žiūrovams,“ - intrigą išlaiko paprastai žodžio kišenėje neieškantis A. Ivanauskas.

Tuo tarpu V. Rumšas išdavė dirbsiantis abejose kameros pusėse: „Taip, šią laidą ne tik vesiu, bet kartu ją ir režisuosiu. Darbo bus nemažai, tačiau toks novatoriškas formatas mane tikrai labai įkvepia.“

Paslaptingą komandos liniją palaikė ir aštrialiežuvis R. Mackevičius: „Aš kol kas nieko nekomentuoju. Tik šypsausi ir trinu rankomis iš pasitenkinimo.“

V. Rumšas, R. Mackevičius ir A. Ivanauskas pažadėjo daugiau detalių apie būsimą laidą atskleisti jau labai greitai.

Zaliukas December 04 2013 1,403 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.