Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Šįvakar tiesioginiame eteryje - M.A.M.A. 2013 nominantų paskelbimas

Šįvakar tiesioginiame eteryje - M.A.M.A. 2013 nominantų paskelbimas
Šiandien, ketvirtadienį, 21.00 val. žinomiausia televizija internete TV3 Play tiesiogiai iš Vilniaus klubo „Disco 311 Buddha Bar“ transliuos Lietuvos muzikos apdovanojimų M.A.M.A. 2013 nominantų paskelbimo vakarą. Su žiūrovais internete sveikinsis renginio vedėjas, žinomas TV3 eterio veidas Mindaugas Rainys. Jis nominantų penketukus skelbs kartu su radijo laidų vedėjais Rolandu Mackevičiumi ir Jonu Nainiu.

„Aš seniai turėjau svajonę kuo nors prisidėti prie lietuviškos muzikos. Tai darome radijuje, tačiau pakvietimas vesti M.A.M.A. apdovanojimus buvo, ko gero, didžiausias įvykis man, kaip didžėjui, atlikėjui ir renginių vedėjui. Tai didžiulė patirtis ir labai malonus atsiminimas“, - sako J. Nainys.

„Šį vakarą mes perduosime savo darbus kitiems žmonėms, kad sausį įvyksianti trečioji M.A.M.A. ceremonija būtų dar šaunesnė ir naujesnė. Taip sakant, mudu su Jonu perduosime olimpinę ugnį kitiems apdovanojimų estafetės dalyviams“, - sako šypsodamasis radijo laidų vedėjas R. Mackevičius.

Renginio vedėjai įsitikinę: M.A.M.A. apdovanojimai daugeliui muzikantų yra siekiamybė, skatinanti leisti naujus muzikos albumus, vaizdo klipus, tobulinti lietuvišką muziką. J. Nainys ypač džiaugiasi praėjusį sausį pripažintų geriausia metų grupe „Liūdnų slibinų“ sėkme: „Ši grupė plačiajai visuomenei buvo nelabai žinoma. Pasirodymas M.A.M.A. ceremonijoje tapo mielu atradimu.“

Jau šįvakar 21.00 val. tiesioginiame TV3 Play eteryje paaiškės, kurie muzikos atlikėjai, pasak komisijos, verčiausi šiemet. Kas taps nominacijų laimėtojais, sužinosime iš karto po Naujųjų, sausio 10 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančiose M.A.M.A. 2013 iškilmėse. „Nuo šiandien iki apdovanojimų bus malonu spėlioti, visi galėsime pareikšti savo nuomonę apie geriausius iš penketukų, kurie bus paskelbti jau šįvakar 21.00 val. Muzikos apdovanojimų intriga visada smagi“, - sako nominantų paskelbimo vakaro vedėjai.

Šįvakar daugeliui akiratį praplės gyvai koncertuosianti grupė „Baltasis kiras“. „Iki šiol man ji nebuvo žinoma. Tačiau iki M.A.M.A. aš nežinojau ir „Garbanoto bosisto“, o dabar esu įsitikinęs, kad tai - gyvai grojanti jaunimo grupė numeris vienas“, - šypsosi R. Mackevičius. Muzikiniais pasirodymais renginyje taip pat sužibės Karina Krysko, Linas Adomaitis ir Marijus Mikutavičius.

Renginio svečiai ir tiesioginės TV3 Play transliacijos žiūrovai šįvakar 21.00 val. pirmieji sužinos, kas pretenduoja į 11 nominacijų, be to, taps mažųjų apdovanojimų liudininkais: M.A.M.A. partneris AGATA įteiks statulėles grojamiausios metų dainos atlikėjui, fonogramos gamintojui ir instrumentalistui.

Lietuvos muzikos apdovanojimų M.A.M.A. 2013 nominantų paskelbimo vakaras - šįvakar 21.00 val. tiesiogiai tik per TV3 Play!

Zaliukas December 05 2013 1,408 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.