Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Ekrane – linksmųjų nevykėlių šeima

Ekrane – linksmųjų nevykėlių šeima
Ar Radži – lietuvis? Populiarus atlikėjas Radži įvairiems leidiniams, radijo ir televizijos laidoms tikriausiai yra davęs šimtus interviu. Jį kalbino pramoginių, informacinių ir net politinių laidų žurnalistai.

Tačiau tokių kamantinėtojų, su kokiais Radži teks susidurti šį vakarą, jis dar nebuvo sutikęs.

Apie gyvenimą, kūrybą bei asmeninį gyvenimą laidoje „Le Broniaus šou“ (LNK) su juo kalbėsis buvęs bebaimis prancūzų lakūnas Antuanas le Bronjus (Darius Meškauskas) ir visi šaunieji jo palikuoniai. Pokalbį matysime 20 val. 45 min.

Profesionaliausią nuomonę apie Radži atliekamas dainas pareikš Bronius le Bronjus (Algis Ramanauskas) – neabejingas muzikai buvęs automechanikas.

O teta Patricija (Gintarė Latvėnaitė) prisipažins esanti didžiausia Radži gerbėja ir apipils savo dievaitį sunkiais, smalsiais ir kvailais klausimais. Pirmiausia dainininkui teks pasiaiškinti dėl kilmės. Teta Patricija jau seniai įtaria, kad atlikėjas gali būti ne visai lietuvis.

Bandelės su lašiniais

Kiti laidos svečiai – magijos teatro „DiArchy“ iliuzionistai Diana ir Arvydas Gaičiūnai. Savimi pasitikintys Broniaus giminaičiai – ne kokie kvailiai, kuriuos galima vedžioti už nosies. Kiekvieną magų triuką jie nori ir gali „iššifruoti“.

Jie jau tvirtai žino, ar Diana ir Arvydas iš tiesų buvo užsišaldę lede, ar tikrai išbuvo po vandeniu nekvėpuodami.

Tačiau būdami mandagūs jie leis apie visa tai papasakoti patiems iliuzionistams.

Teta Patricija, atsidėkodama už atvirumą, vaišins juos savo keptomis bandelėmis su lašiniais. Ji įsitikinusi, kad kiekvienas produktas turi būti riebus, o svarbiausia – maisto turi būti daug.

Todėl studijos svečius ji nuolat ragins į lėkštes dėtis dar ir kas pusę minutės klausinės – ar tikrai skanu? Nenorintys persivalgyti, bet bijantys įžeisti tetą Patriciją magai tikriausiai turės griebtis kokių nors triukų, kad maistas nuo stalo pradingtų.

Karo lakūno nuotykiai

Su Broniumi le Bronjumi ir kitais originalais nuo šiol LNK ekrane susitiksime kiekvieną ketvirtadienį. Taip pat matysime Broniaus brolį amžiną studentą Sudargą le Bronjų (Tomas Rinkūnas) bei dėdę Ferdinandą (Tomas Stirma).

Šiai giminei pradžią davusio prancūzų karo lakūno Antuano le Bronjaus lėktuvas kažkada buvo numuštas virš Lietuvos.

Gautas žaizdas užsienietis gydėsi pas ūkininką ant šieno. O tarp medicininių procedūrų jis vis pamylėdavo kokią nors lietuvę.

Tokiu būdu mūsų šalyje ir buvo pasėtas jo giminės genealoginis medis.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.