Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Slapta ištekėjo kostiumų dailininkė A. Jagelavičiūtė

Slapta ištekėjo kostiumų dailininkė A. Jagelavičiūtė
Gruodžio 9 dieną paslapčiomis ištekėjo kostiumų dailininkė, TV projektų dalyvė ir vedėja Agnė Jagelavičiūtė. Žinomos 33-ejų moters išrinktasis - jos bendraamžis verslininkas Mantas Volkus. "Ačiū jums už sveikinimus", - DELFI už pasveikinimą ištekėjus dėkojo A. Jagelavičiūtė.

Tuoktuvių ceremonija vyko Kėdainiuose. Nuotaka svarbios šventės metu vilkėjo savo geros bičiulės Viktorijos Jakučinskaitės suknelę.

Agnės vyras Vilniaus universitete yra įgijęs vadybos ir verslo administravimo magistro laipsnį. Iš Kėdainių kilęs M. Volkus yra aistringas krepšinio žaidėjas.



Po tuoktuvių Agnė pasirinko vyro pavardę. Nuo šiol ji - Agnė Volkienė, bet tik dokumentuose. Jagelavičiūtės pavardė ir toliau liks Agnės kūrybiniu pseudonimu.

Tai - jau antroji A. Jagelavičiūtės santuoka. Su verslininku Vytautu Martinaičiu ji santuokoje išgyveno pusantrų metų. Po nesėkmingos pirmosios santuokos Agnė šiltus jausmus ketverius metus puoselėjo teatro režisieriui Oskarui Koršunovui.


Zaliukas December 11 2013 2,062 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.