Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Žiūrovai dainuos saldžiosios poros akivaizdoje

Žiūrovai dainuos saldžiosios poros akivaizdoje
Netikėtas debiutas. „Myliu tave, katine“, – metų pradžioje viešai Viliui Tarasovui prisipažino Violeta Riaubiškytė. Nuo to laiko juodu – labiausiai apkalbama Lietuvos pora. Abudu šį vakarą (19 val. 10 min.) pamatysime kaip naujos TV3 laidos „Padainuokim!“ vedėjus.

Sklinda gandai, kad šiuo metu keleriais metais už Vilių vyresnė V.Riaubiškytė laukiasi jųdviejų kūdikio ir įsimylėjėliai ketina susituokti.

Poros populiarumu neilgai trukę pasinaudojo televizijos prodiuseriai. Jie dėl šios karštos meilės išardė „Penktadienio muzikos šou“ duetą ir iš ekrano išgrūdo buvusį V.Riaubiškytės partnerį Edmundą Kučinską.

Pakeistas ir laidos pavadinimas. Iš tarptautinės prodiuserių kompanijos „Sony Pictures TV Intervision“ nupirktas naujosios laidos „Padainuokim!“ formatas.

Ekrane Viliui teko pasitempti šalia jau patyrusios Violetos. Iki šiol jis tėra prieš porą metų vedęs LTV renginį „Folkšokas“.

Įsimylėjęs dainininkas šį vakarą atsiskleis naujai – kaip lyriškas, subtilus, vyriškas ir jautrus televizijos vedėjas bei partneris. Tikra priešingybė drastiškiems jaunimo muzikinių kanalų rėksniams.

Linksmos mįslės

Muzikines žaidimo „Padainuokim!“ mįsles laidos dalyviams pateiks žmonės iš gatvės. Jie lietuviškų ir pasaulinių šlagerių fragmentus pristatys taip, kaip nori ir kaip moka – nebūtinai pagal natas, kaip originalo atlikėjai. Laidos rengėjai sumaniausius apdovanos prizais – buitinės technikos prietaisais.

Tarpusavyje kovos dvi komandos. Laimėtojas paaiškės po dviejų kovų.

Be šių muzikinių mįslių, dalyviai turės dar ir kitokių. Vienas dalyvis turės kitam įtaigiai perpasakoti apie tik jam ekrane vaizdo klipe be garso matomą žvaigždę. Jam teks rinktis taiklius apibūdinimus.

Specialias užduotis kiekvienoje laidoje pateiks ir kviestiniai laidos svečiai – žinomi atlikėjai.

„Katinų“ pirmoji kova

Šį vakarą „katinai“ Violeta ir Vilius pristatys pirmosios muzikinės kovos dalyvius. Susigrums vyrai prieš paneles.

Vyriškajai pusei atstovaus naujos TV3 laidos „Po velnių!“ vedėjai: Velnias – Tomas Ališauskas ir Dievas – Gytis Balčiūnas. Gytis laidoje originaliai atskleidė improvizatoriaus sugebėjimus.

Silpnosios lyties garbę žaidime „Padainuokim!“ gins Sniegė ir Justė iš grupės įmantriu pavadinimu „Šokoledas“. Tai – žinomo atlikėjo Žilvino Žvagulio prodiusuojama grupė.

Muzikines mįsles dalyviams pateiks dainininkai Vytautas Šiškauskas ir Milano. Abu laidos „Padainuokim!“ svečiai pasirodys šou programoje.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.