Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

M.Mikutavičius: „Verkčiau, jei prarasčiau svajonių jaunikio statusą“

M.Mikutavičius: „Verkčiau, jei prarasčiau svajonių jaunikio statusą“
„Moteris neprivalo būti graži, žavi ar protinga. Taip juk neparašyta Konstitucijoje. Daug moterų pasirenka grožį, o ne protą, ir joms puikiai sekasi gyventi“, - mano dainininkas, legendinio krepšinio himno kūrėjas Marijonas Mikutavičius (42 m.).

Paprastas, spontaniškas, šmaikštus. Tokį M.Mikutavičių išvys „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Kitoks pokalbis“ žiūrovai. Į laidos vedėjos Aušros Kilkuvienės klausimus jis atsakinėjo šmaikščiai, kartais ironiškai.

O paklaustas, ar humoras visada jam padeda, su šypsena atsakė, jog rimto pokalbio laidos kūrėjai galėjo pasikviesti Oksaną Pikul.

Interviu metu nestigo ir provokuojamų klausimų, pavyzdžiui, ar sunku su juo sugyventi; ką pirmiausia pastebi dainininkas, kai susipažįsta su moterimi; kas sieja jį ir konkurso „Mis Lietuva“ nugalėtoją Gabrielę Martirosianaitę?

Paklaustas, kokia moteris turi būti šalia jo, pašnekovas atsakė: „Megan Fox būtų gerai, bet čia minimali programa. O maksimali... Nežinau. Iš tikrųjų viskas labai paprasta. Yra nedaug žmonių, kurie tau daro įspūdį. Kai sutinki tokią moterį, supranti, jog tai yra asmenybė.“

Dauguma moterų, kurios buvo svarbios Marijono gyvenime, nemokėjo ruošti valgyti. Bet dėl to jos netapo jam mažiau svarbios, mat Marijonas sugeba pasiruošti valgių, net cepelinus moka virti.

Tačiau artimi atlikėjo draugai prasitarė, jog jis nesukurtas buičiai.

„Marijonas su buitimi susijęs kaip purvinas futbolo kamuolys su Valdovų rūmais“, - juokėsi dainininkas Marius Berenis.

Kaip M.Mikutavičiaus moterys reaguodavo į netvarką namuose?

„Aš jas mušdavau ir jos turėdavo viską sutvarkyti. Kam gi dar boba namuose? Čia laisva šalis, jei tave šokiruoja - susitvarkyk“, - rimtu veidu rėžė pašnekovas.

Po šių žodžių ne tik laidos vedėja, bet ir visa filmavimo komanda pratrūko juoktis.

Galiausiai Marijonas prisipažino, jog kai reikia, jis susitvarko, tik tai daro nelabai pasimėgaudamas.

Kalbai pasisukus apie vestuves, antrąją pusę ir jam klijuojamą svajonių jaunikio etiketę, dainininkas vėl pasitelkė savo ginklą - ironiją.

„Verkčiau, jei prarasčiau svajonių jaunikio statusą“, - šyptelėjo jis.

Draugai, matyt, geriau žino, kodėl toks žavus ir populiarus vyras vis dar yra vienišas.

„Ne Marijonas nesutiko tos vienintelės, o ji nesutiko jo. Nes albatrosas ieško savo salos ir tos, su kuria galėtų ant jos nusileisti. Manau, kad jis ras“, - kalbėjo pramogų pasaulio atstovas Arūnas Valinskas.

Laidos vedėjai uždavus klausimą, kada bus jo vestuvės, Marijonas rimtu veidu ištarė: „Šį ketvirtadienį 13 valandą.“

„Koks jos vardas? Gal Gabrielė?“ - pasmalsavo A.Kilkuvienė, turėdama mintyse konkurso „Mis Lietuva“ nugalėtoją G.Martirosianaitę.

„Nežinau... Gal“, - lyg nesuprasdamas, apie ką kalbama, atsakė pašnekovas.

Tapo aišku, jog ko nors daugiau apie moteris laidos vedėja iš šio vyruko neišpeš. Toks yra Marijonas, galbūt savo paslaptingumu ir traukiantis moteris.

Zaliukas December 13 2013 1,293 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.