Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Dėmesio įsimylėjėliams: prasidėjo unikalus piršlybų projektas

Dėmesio įsimylėjėliams: prasidėjo unikalus piršlybų projektas
Esi įsimylėjęs? Nori savo išrinktajai, o gal išrinktajam surengti staigmeną, kurios nebus įmanoma pamiršti visą gyvenimą? Turi unikalią piršlybų idėją, tačiau tau trūksta palaikymo, patarimo ar lėšų? Žinomiausia televizija internete TV3 Play praneša puikią naujieną: ką tik startavo naujas, tikras emocijas ir romantikos pliūpsnį garantuojantis projektas „Didžiosios piršlybos“.

Tai naujas meilės projektas, skirtas kurioziškiausioms piršlybų idėjoms įgyvendinti. Idėjas „Didžiųjų piršlybų“ projekto kūrėjams siūlyti gali kiekvienas norintysis pasipiršti savo antrajai pusei. Tereikia savo piršlybų sumanymą užregistruoti internete ir galbūt kaip tik jį pasirinks projekto kūrybinė grupė ir jau greitai, vasario 14-ąją, įsimylėjėlių dieną, pavers įsimintiniausia švente. Negana to, poros džiaugsmo akimirkas stebės žiūrimiausios televizijos TV3 žiūrovai. Šiame projekte piršliaus žiūrovams puikiai pažįstamas Mindaugas Rainys.

Registruotis į „Didžiųjų piršlybų“ projektą galima nuo dabar iki sausio 1 dienos. Iškart po Naujųjų metų projekto komanda paskelbs, kas tas laimingasis - geriausios idėjos autorius, kuris su profesionalų pagalba ims ruoštis vienam iš didžiausių jo gyvenimo žingsnių - piršlyboms.

Projektas „Didžiosios piršlybos“ televizijoje internete TV3 Play nuolat publikuos pasiruošimo filmukus, o projekto tinklalapyje jau galima pamatyti išradingų užsienio piršlybų pavyzdžius, lietuvaičių pasipiršimų ir įžymybių piršlybų istorijas. Čia laukia ir nuotraukų galerijos, vaizdo įrašų galerijos, video blog‘as - visa tai bus pateikiama, neatskleidžiant to laimingojo tapatybės, kuris vasario 14 dieną specialioje žiūrimiausios televizijos TV3 laidoje sužibės, kaip pagrindinis „Didžiųjų piršlybų“ herojus.

Piršlybas organizuoja žinomiausia televizija internete TV3 Play. Visas piršlybų naujienas galima rasti projekto puslapyje.

Registracija į projektą „Didžiosios piršlybos“ jau prasidėjo!

Zaliukas December 14 2013 1,346 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.