Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Ačiū Dievui, jie jau atėjo!

Ačiū Dievui, jie jau atėjo!
Šį vakarą 19 val. 5 min. eterio šviesą išvys dar viena nauja TV3 laida - situacijų šou „Ačiū Dievui, atėjai!“, kurios svečius pasitiks ryškiausia naujojo TV3 sezono žvaigždė aktorė Kristina Kazlauskaitė ir dainininkas Egidijus Sipavičius.

Pirmieji keturi laidos dalyviai - dainininkai Andrius Rimiškis ir Jurgis Didžiulis, anekdotų karalius humoristas Raimundas Šilanskas ir aktorė Aušra Štukytė savo improvizacijomis iki ašarų prajuokino ne tik salėje sėdinčius žiūrovus, - iš juoko leipo ir kūrybinė grupė.

Nors laidos dalyviai pateko į neįprastas situacijas, jie sugebėjo originaliai ir linksmai iš jų išsisukti net ir tada, kai čia pat, scenoje, sužinodavo neįtikėtinų savo gyvenimo faktų.

Dainininkas A.Rimiškis laidoje tapo romėnu ir per audienciją pas imperatorių domėjosi neseniai pasibaigusio mūšio detalėmis, nukirsta priešo galva bei keista kario dovana - akmeniu.

Kai scenoje netikėtai pasirodė kūdikio besilaukianti mergina, Andrius nesutriko, ją apkabino, glostė, bučiavo jos pilvą ir ne pagal scenarijų pareiškė, kad kūdikis šios moters įsčiose yra jo!

Laidos kūrėjai žada, kad staigmenų nestigs ir scenose, kuriose improvizavo R.Šilanskas, J.Didžiulis ir A.Štukytė. Jiems teko įsijausti į chirurgo, verslininko ir neįprastų treniruoklių pardavėjo vaidmenis.


Zaliukas September 01 2007 1,617 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.