Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Naują lieknėjimo būdą atradęs V. Cololo: maniau, kad suprakaituoti galima tik sporto salėje ar pirtyje

Naują lieknėjimo būdą atradęs V. Cololo: maniau, kad suprakaituoti galima tik sporto salėje ar pirtyje
Humoristas ir laidų vedėjas Vitalijus Cololo ryžosi nemenkam iššūkiui - dalyvauti naujame TV3 projekte „Šuolis“. Žinomas vyras džiaugiasi, kad šis, kol kas dar neprasidėjęs projektas jau ištirpdė kelis nereikalingus kilogramus.

„Akrobatika - rimtas dalykas. Seniau maniau, kad suprakaituoti galima tik sporto salėje ar pirtyje. Pasirodo, kad galima suprakaituoti ir vandenyje. Prieš šį projektą laidos rengėjams pateikia savo kūno duomenis, bet jaučiu, kad greitai teks juos koreguoti, nes svoris tirpsta labai greitai“, - stebėjosi V. Cololo.

Anot jo, šis projektas - tai puiki galimybė išbandyti savo jėgas: „Nenoriu į viską žiūrėti labai rimtai. Į viską reaguoju su humoru. Sutikite, kai į vandenį šokinėja lieknas žmogus, tai viena, o kai tai daro meškiukas, tai jau yra į ką pažiūrėti“.

V. Cololo sako, kad vanduo yra jo stichija. Jis plaukioja, nardo ir vėžiauja nuo mažens. Vyras ir aukščio nebijo. Bet nerti į vandenį iš 10 metrų aukščio, pasirodo, vis tiek reikia drąsos.

„Iš tokio aukščio šokant, vanduo būna ne ką švelnesnis už asfaltą“, - juokiasi jis.

Zaliukas December 23 2013 1,346 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.