Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Kūčių vakarą - didžiausio televizijos paramos projekto „Išsipildymo akcija 2013“ finalas

Kūčių vakarą - didžiausio televizijos paramos projekto „Išsipildymo akcija 2013“ finalas
Jau gruodžio 24 dieną, 19.00 val., žiūrimiausios televizijos TV3 ir SEB banko rengiamos „Išsipildymo akcijos 2013“ finalas. Tai - nuoširdumo vakaras, kai pirmą kartą prie vieno Kūčių stalo sės jautriausių istorijų herojai ir garsiausi Lietuvos žmonės.

Visi skirtingi, visi su savo asmeniškomis mintimis, prisipažinimais ir svajonėmis kartu lauš kalėdaitį bei kvies padėti mažiesiems, kurių pečius užgulė didžiulės bėdos.

„Ištiesti pagalbos ranką likimo nuskriaustiems vaikams bei suteikti jiems šypsenas - tai yra pagrindinis mūsų rengiamos „Išsipildymo akcijos“ tikslas, kurį padėti įgyvendinti galime kiekvienas. Džiaugiuosi, kad kasmet vis daugiau žmonių bei organizacijų prisideda prie šios prasmingos akcijos ir visi kartu galime dalinti vis daugiau gerumo. Tikiu, kad ir šį Kūčių vakarą mūsų visų dėka sukursime daug džiaugsmo mažiesiems, kurie labai laukia mūsų pagalbos“, - sako UAB „TELE-3“ generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė.

„Kūčių vakarą kviečiame visus skirti dėmesio ne tik savo šeimoms ir artimiesiems, bet ir pasidalinti gerumu bei padėti likimo nuskriaustiems vaikams. Visi kartu mes galime palengvinti jų kasdienybę, suteikti vilties, gyvenimo džiaugsmo, palengvinti jų negalias. Kviečiame aukoti „Išsipildymo akcijai“ ir tęsti gražius ir prasmingus darbus“, - sako SEB banko prezidentas Raimondas Kvedaras.

Paramos projektas „Išsipildymo akcija“ Lietuvoje organizuojamas jau vienuoliktus metus iš eilės. Už geros valios žmonių per dešimt metų suaukotas lėšas jau pagelbėta dešimtims tūkstančių vaikų namų auklėtinių bei ligoniukų. Vaikai gavo reikalingą gydymą bei būtiniausią pagalbą, jiems nupirkta vaistų, atlikta operacijų, parūpinta medicininės įrangos, pagerinta buitis ir suteikta papildoma reabilitacija. Per daugiau nei dešimtmetį „Išsipildymo akciją“ pamėgo daugelis Lietuvos žmonių - ji tapo mūsų visų.

Šiemet šv. Kūčių vakarą TV3 televizija kviečią visus žiūrėti šios akcijos finalą. Specialios programos metu žinomi žmonės ragins visus suklusti: kai kurių akcijos herojukų svajonė - tiesiog gyventi: sulaukti paauglystės, vėliau - pilnametystės, pirmą kartą pamilti, sukurti šeimą, susilaukti vaikų. Kaip tai išpildyti? Padėti galime tik visi kartu, skambindami telefonu arba rašydami SMS su žodžiu VAIKAMS: 1890 - auka 2 Lt, 1891 - auka 5 Lt, 1892 - auka 10 Lt. Taip pat paaukoti galima ir www.aukok.lt.

„Išsipildymo akcijos“ finalinį vakarą pirmą kartą ves net keturi žinomi žmonės - dvi skirtingos poros: Alvydas Unikauskas ir Audrė Kudabienė bei Mindaugas Stasiulis ir Aušra Štukytė. Prie Kūčių stalo susiburti kvies brolis Pijus, Virgilijus Alekna, Daina Gudzinevičiūtė, Vitalijus Cololo, Egidijus Knispelis, Naglis Šulija, Nerijus Juška ir kiti. Akustinius muzikinius pasirodymus atliks maestro Stasys Povilaitis, Mia, Sasha Song, Aistė Pilvelytė, Vilija Matačiūnaitė, Birutė Dambrauskaitė ir kiti.

„Išsipildymo akcija 2013“ finalinis vakaras - šv. Kūčių vakarą 19.00 val. per TV3!

Zaliukas December 24 2013 1,285 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.