Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Lietuvos balso“ nugalėtojo laukia daugiau nei 100 000 vertės prizas

„Lietuvos balso“ nugalėtojo laukia daugiau nei 100 000 vertės prizas
Jų liko vos aštuoni iš daugiau nei pusantro šimto. Jie įveikė scenos ir kamerų baimę, konkurentus, beprotišką jaudulį, sukaupė gerbėjų armiją ir šį šeštadienį, gruodžio 28 dieną, 19.00 val. susikaus tiesioginiame LNK eteryje dėl teisės pasirodyti superfinale. To, kuris taps kokybiškiausio gyvos muzikos projekto „Lietuvos balsas“ nugalėtoju, laukia galingas prizas - tikrų tikriausias žvaigždės paketas, kurio vertė daugiau nei šimtas tūkstančių litų!

„Lietuvos balso“ nugalėtojui dovanosime televizijos eterio net už 100 000 litų per LNK, solo koncertą, kurį prodiusuos kūrybos namai „ELITAZ“, dvejų metų kontraktą su „Show Makers“ talentų agentūra ir singlą, kurį galingiausiam balsui įrašys „Global Music & Talent Agency“. Jaunam ir karjerą tik pradedančiam dainininkui toks prizas yra tikras svajonės išsipildymas“, − sako projekto prodiuseris Gediminas Jaunius.

Gerbėjų palaikymo ir savo mokytojų verdikto šeštadienį lauks Merūno Vitulskio mokinės Dagna ir Miglė Šidlauskaitė, Ingos ir Arūno Valinskų komandoje dainuos Paulius Bagdanavičius ir Gintarė Korsakaitė, Katažinos Nemycko komandos narės - Augustė Žičkutė ir Goda Sasnauskaitė, Donato Montvydo - Monika Linkytė ir Gintė Sičiūnaitė.

Karštas „Lietuvos balso“ finalas - jau šį šeštadienį, 19.00 val. tiesiogiai per LNK!

Zaliukas December 24 2013 1,370 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.