Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Ant parketo - ir žvaigždės, ir milijonieriai

Ant parketo - ir žvaigždės, ir milijonieriai
Jau šį vakarą 19 val. 10 min. LNK žada, kad jos eteryje ryškiomis spalvomis ir karštu temperamentu sužibės naujasis projektas „Šok su žvaigžde!“, kuriame 15 savaičių kausis dešimt žinomų Lietuvos žmonių ir profesionalių šokėjų porų.

Kėdainiuose, pramogų centre „Vikonda“, jau prieš savaitę buvo sumontuotos dekoracijos ir apšvietimas, o ant parketo jau repetavo projekto dalyviai.

„Pagaliau galime oficialiai pranešti apie visus patvirtintus šio projekto dalyvius“, - pareiškė „Šok su žvaigžde!“ vedėja Edita Daniūtė ir jos partneris Vytautas Rumšas.

Margas sąrašas

Projekte „Šok su žvaigžde!“ dalyvauja vienas turtingiausių Lietuvos žmonių Vladimiras Romanovas. Jo partnerė - daugkartinė Lietuvos čempionė, tarptautinių turnyrų nugalėtoja Sandra Kniazevičiūtė.

Jie atstovaus Kauno „Sūkurio“ klubui, kurio treneriai - Jūratė ir Česlovas Norvaišos.

Politikas, Kauno vicemeras Stanislovas Buškevičius šoks su jaunimo šokio vicečempione Ieva Žukauskaite, o juos treniruos klubo „Kaspinas“ treneriai Daiva Dackevičienė ir Giedrius Januškevičius.

Dainininkas Alanas Chošnau šoks su Lietuvos čempionatų bronzos medalių laimėtoja, Europos Sąjungos šalių čempionato bronzos medalio laimėtoja, tarptautinių turnyrų nugalėtoja Ieva Pauryte.

Kitas dainininkas Vaidas Baumila ir Lietuvos čempionė Aleksandra Gorianova ant parketo treniruosis su Kauno šokių klubo „Santaka“ treneriais Andriumi ir Imantu Brikmaniais.

TV laidų vedėjas Dainius Ožalas ir tarptautinių konkursų finalininkė Rasa Židonytė atstovaus klubui „Rumba“. Jų treneriai - panevėžiečiai Rasa ir Darius Norušai bei Sonata Pekeliūnienė.

Balsuos ir žiūrovai

Vedybų planuotoja Kristina Kaikarienė ir Lietuvos klasikinių šokių čempionas Tadas Ivašauskas bei GCW pramogų centro koordinatorė Jūratė Bitinaitė ir tarptautinių turnyrų nugalėtojas Karolis Milius treniruosis pas šokių klubo „Kaspinas“ trenerius.

„Mango“ dainininkė Viktorija Perminaitė šoks su „Žuvėdros“ šokėju Andriumi Butkumi. Jų treneriai - Skaistutė ir Romas Idzelevičiai iš Klaipėdos klubo „Žuvėdra“.

Grupės „69 danguje“ narė Karina Krysko šoks su Estijos čempionato sidabro medalio laimėtoju, Lietuvos čempionato bronzos medalio laimėtoju klubo „Stela“ treneriu kauniečiu Sauliumi Skambinu.

„Mis Lietuva 2007“ Jurgita Jurkutė ir Lietuvos dešimties šokių čempionas Alanas Gunko treniruosis klube „Dileksa“ pas trenerę Olgą Gunko.

Dalyvius kiekvienoje laidoje vertins teisėjai dešimties balų sistema. Bet jų balsai sudarys tik pusę rezultato. Kita dalis atiteks LNK žiūrovams, kurie balsuos už savo favoritus tiesioginio eterio metu.

Zaliukas September 07 2007 2,286 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.