Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Išrinktas brangiausio Lietuvoje kulinarinio šou „Skonis“ laimėtojas

Išrinktas brangiausio Lietuvoje kulinarinio šou „Skonis“ laimėtojas
Sekmadienį LNK eteryje buvo parodytas ilgai lauktas didžiausio kulinarinio šou „Skonis“ finalas. Dėl pagrindinio 10 tūkstančių litų prizo ir geriausio šalies virtuvės šefo vardo susikovė keturi dalyviai.

Tai - Liutauro Čepracko mokiniai - muzikos grupė „Šarkos“ ir muzikos prodiuseris Vilius Tamošaitis, dar žinomas Gerai Gerai pseudonimu, Romo Zakarevičiaus komandos narys iš Brazilijos Renato Costa Pereira ir Kristinos Brazauskienės komandos narė, keksiukų karaliene tituluojama Liucina Rimgailė. Agnės Jagelavičiūtės komandos narių finale nebeliko.

Įspūdingame „Skonio“ finale likusius dalyvius vertino ne tik keturi nuolatiniai teisėjai - Agnė Jagelavičiūtė, Kristina Brazauskienė, Romas Zakarevičius, Liutauras Čeprackas, bet ir kviestiniai nepriklausomi nariai - Rasa Martens, Jogaila Morkūnas, Ruslanas Bolgovas, Irena Marozienė, Asta Valentaitė, Gidonas Šapiro - Bilas, Žilvinas Grigaitis, Algis Kairys.

Pirmojoje rungtyje keturi pretendentai į „Skonio“ nugalėtojus gamino savo firminį patiekalą, o iš jų komisijos buvo išrinkti du superfinalininkai. Jie galutiniam teisėjų teismui turėjo patiekti po desertą. „Šarkos“ finalui ruošė ėriuko nugarinę, Vilius - vilkešerio filė, Renato - rausvojo tuno filė, o Liucina - stirnienos nugarinę. Į superfinalą pateko ir desertus gamino „Šarkos“ ir brazilas Renato.

Daugumai komisijos narių balsavus už brazilo paruoštą desertą, puoštą auksu, šou laimėjo iš
Brazilijos kilęs, lietuvaitę vedęs ir Vilniuje gyvenantis Renato Costa Pereira. Vyras šiuo metu dirba „Barclays“ banke ir svajoja apie nuosavą restoraną.

Zaliukas December 30 2013 1,386 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.