Išrinktas brangiausio Lietuvoje kulinarinio šou „Skonis“ laimėtojas
Sekmadienį LNK eteryje buvo parodytas ilgai lauktas didžiausio kulinarinio šou „Skonis“ finalas. Dėl pagrindinio 10 tūkstančių litų prizo ir geriausio šalies virtuvės šefo vardo susikovė keturi dalyviai.
Tai - Liutauro Čepracko mokiniai - muzikos grupė „Šarkos“ ir muzikos prodiuseris Vilius Tamošaitis, dar žinomas Gerai Gerai pseudonimu, Romo Zakarevičiaus komandos narys iš Brazilijos Renato Costa Pereira ir Kristinos Brazauskienės komandos narė, keksiukų karaliene tituluojama Liucina Rimgailė. Agnės Jagelavičiūtės komandos narių finale nebeliko.
Įspūdingame „Skonio“ finale likusius dalyvius vertino ne tik keturi nuolatiniai teisėjai - Agnė Jagelavičiūtė, Kristina Brazauskienė, Romas Zakarevičius, Liutauras Čeprackas, bet ir kviestiniai nepriklausomi nariai - Rasa Martens, Jogaila Morkūnas, Ruslanas Bolgovas, Irena Marozienė, Asta Valentaitė, Gidonas Šapiro - Bilas, Žilvinas Grigaitis, Algis Kairys.
Pirmojoje rungtyje keturi pretendentai į „Skonio“ nugalėtojus gamino savo firminį patiekalą, o iš jų komisijos buvo išrinkti du superfinalininkai. Jie galutiniam teisėjų teismui turėjo patiekti po desertą. „Šarkos“ finalui ruošė ėriuko nugarinę, Vilius - vilkešerio filė, Renato - rausvojo tuno filė, o Liucina - stirnienos nugarinę. Į superfinalą pateko ir desertus gamino „Šarkos“ ir brazilas Renato.
Daugumai komisijos narių balsavus už brazilo paruoštą desertą, puoštą auksu, šou laimėjo iš
Brazilijos kilęs, lietuvaitę vedęs ir Vilniuje gyvenantis Renato Costa Pereira. Vyras šiuo metu dirba „Barclays“ banke ir svajoja apie nuosavą restoraną.
No Comments have been Posted.