Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 dovana - įspūdingi naujametiniai fejerverkai Katedros aikštėje

TV3 dovana - įspūdingi naujametiniai fejerverkai Katedros aikštėje
Šį naujametinį vakarą ne tik Vilniaus miesto gyventojai ir svečiai, tačiau ir visi Lietuvos gyventojai turės galimybę pasimėgauti įspūdingais šventiniais fejerverkais. Juos dovanoja žiūrimiausia televizija šalyje TV3.

Laikrodžiui išmušus dvyliktą valandą, ryškiaspalviai fejerverkai dangų nušvies sostinės Katedros aikštėje. Įspūdingas renginys bus transliuojamas tiesiogiai per TV3 televiziją, todėl šventinės akimirkos pasieks žiūrovus kiekvienuose namuose visoje Lietuvoje.

Naujųjų metų sutikimą TV3 pradės transliuoti likus vos minutei iki Naujųjų, 2014-ųjų, metų - 23.59 val. Katedros aikštėje susirinkę vilniečiai ir miesto svečiai pakels akis į dangų žiūrėti įspūdingo reginio, sveikins vieni kitus Naujųjų metų proga ir sakys nuoširdžiausius palinkėjimus tiesiai į TV3 eterį.

Šventinius palinkėjimus sakyti kvies ir šventės dalyvius kalbins televizijos komanda kartu su ypatingu žaisliuku priešakyje - pirštinine lėlyte, vardu Tubis. Šį geltoną herojų žiūrovai jau ne kartą matė TV3 eteryje ir TV3 Play.

Kaip šįvakar švęs tautiečiai? Ko linkės vieni kitiems? Žaisliukas Tubis kviečia ne tik džiaugsmingai pasitikti Naujuosius, bet ir nuo sausio 1-osios itin atidžiai stebėti TV3 ir TV8 televizijų laidas, filmus, serialus. Eteryje netikėtai pasirodysiantis Tubis - speciali pirštininė lėlytė, su kuria smagiai pabendrauti galėtų mažasis žiūrovas, užsimovęs ant savo rankutės. Norite laimėti Tubį? Žiūrėkite TV3 ir TV8, pamatykite žaisliuką, įminkite mįslę ir registruokite atsakymą čia.

Ši, paskutinė, šių metų diena TV3 eteryje įspūdinga taip pat bus ne tik dėl fejerverkų, kuriuos TV3 padės surengti projekto partneris Vilniaus miesto savivaldybė. Vakaro programoje rinktiniai eterio filmai, ryškiausios šalies žvaigždės šventėje „Ir Arkliui aišku!“ bei grandiozinis SEL šou.

Naujųjų metų sutikimas Vilniaus Katedros aikštėje - šįvakar 23.59 val. per TV3!

Zaliukas December 31 2013 1,270 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.