Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Egidijus Dragūnas: „Į „Lietuvos balsą“ ateisiu pavogti geriausio talento“

Egidijus Dragūnas: „Į „Lietuvos balsą“ ateisiu pavogti geriausio talento“
Jau sausio 1-ąją, trečiadienį, 19.00 val. tiesiogiai per LNK visą šalį sudrebins galingas kokybiškiausio gyvos muzikos projekto „Lietuvos balsas“ superfinalas. Jame be geriausių šio sezono balsų, pretenduojančių į pergalę, žiūrovai išgirs ir išskirtinius svečius - didžiausius mūsų šalyje koncertus rengiančią ir dešimtis tūkstančių gerbėjų juose skaičiuojančią grupę SEL ir jos lyderį Egidijų Dragūną.

„Lietuvoje niekas nemoka būti geru naujų dainininkų „promouteriu“. Manau, kad tikrai turit tame projekte nors vieną tikrą talentą. Ketinu jį pavogti sau“, − kaip visada trumpai ir tiesiai šviesiai rėžia E. Dragūnas.

„Lietuvos balso“ scenoje SEL išvysime net du kartus - jie atliks vieną populiariausių savo hitų, o taip pat E. Dragūnas sudainuos duetu su vienu iš projekto superfinalo dalyvių. Kuris iš laimingosios ketveriukės - Goda Sasnauskaitė, DAGNA, Monika Linkytė ar Paulius Bagdanavičius dainuos drauge su garsiuoju atlikėju, paaiškės jau visai netrukus.

„Lietuvos balso“ superfinalas - jau sausio 1-ąją, 19.00 val. per LNK!

Zaliukas December 31 2013 1,262 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.