Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Paparacų objektyve – „katinai“ ir prezidentai

Paparacų objektyve – „katinai“ ir prezidentai
Naujojoje TV3 laidoje „Paparacai.lt“ turėtų būti net 11 rubrikų.

Tačiau šį vakarą 19 val. 10 min. su ženklu N-7 rodomame gyvenimo būdo ir gandų žurnale jos visos nebus užpildytos.

„Meilės dramose“ santykius dėl vaikinų aiškinsis dvi gražuolės – grupės „69 danguje“ narė Goda Sabutytė ir grupės „Šokoledas“ dainininkė Justė. Ar merginos paleis į darbą nagus?

Pagrindiniu „Savaitės įvykiu“ tapo „katinų“ vestuvės. Dainininkams Violetai Riaubiškytei ir Viliui Tarasovui nepavyko pasislėpti nuo „Paparacų.lt“ kamerų. Tačiau garsiajai porai, matyt, pabodo slapstytis, nes apie savo slaptas vestuves jie sutiko papasakoti patys.

„Kaleidoskopas“ palydėjo į Tunisą TV3 žvaigždes. Laidos prodiuseris nesiryžo pasakoti, ką ten veikė Šapras ir Agnė Jagelavičiūtė, bet tvirtino, kad tai verta pamatyti!

„Užsienio“ rubrikoje ir vėl pykstasi Holivudo žvaigždės Bradas Pittas ir Angelina Jolie, o Pamela Anderson silikonu pasididino ne krūtis, bet lūpas. Tačiau visa tai – niekis. Visas „užsienis“ ir interneto gėjų puslapiai aptarinėja naująją „striptizo erelių“ porą – Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną ir Prancūzijos prezidentą Nicolas Sarkozy.


Zaliukas September 10 2007 1,597 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.