Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Po išbandymų kaime – poilsis šiltame Tunise

Po išbandymų kaime – poilsis šiltame Tunise
Laidų vedėja Agnė Jagelavičiūtė baigė savo kaimiškas atostogas. Visą savaitę „Tango TV“ pasimatymų šou „Vieniša žvaigždė“ ji kartu su penkiais gerbėjais mėžė mėšlą, kapojo malkas ir mokėsi melžti karvę.

Laidų vedėja troško sutikti simpatišką, draugišką ir išsilavinusį vyrą. A.Jagelavičiūtė manė, kad būtent kaimo darbai ir iššūkiai padės atskleisti šias jos gerbėjų savybes.

Šio vakaro (21 val. 30 min.) „Vienišos žvaigždės“ žiūrovai galės įsitikinti, ar Agnė teisingai pasirinko spręsdama, su kuriuo jos dėmesio siekiančių vyrų buvo verta keliauti į egzotišką šalį.

Laidoje bus parodyti įdomiausi kelionės į Tunisą epizodai. Ten A.Jagelavičiūtė nusprendė keliauti su karaokės DVD verslu užsiimančiu 37 metų Stasiu. Laidų vedėja ir jos išrinktasis leido laiką šokinėdami parašiutu, mėgavosi vandens pramogomis ir vakarėliais.

Tačiau romantiška kelionė nebuvo vien rožinės spalvos: A.Jagelavičiūtė su savo išrinktuoju kartą ne juokais apsisvaidė žaibais.

Nors į kelionę išvykusi pora susipyko dėl niekniekių, iki dūžtančių lėkščių trūko nedaug.


Zaliukas September 14 2007 2,573 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.