Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Įvaizdį pakeitusi B. Tiškevič-Hasanova ir A. Rožickas stojo už naujo TV projekto vairo

Įvaizdį pakeitusi B. Tiškevič-Hasanova ir A. Rožickas stojo už naujo TV projekto vairo
Šiemet vėlyvą pavasarį Europos akys ir ausys kryps ne tik į tradicinio „Eurovizijos“ dainų konkurso finalą Kopenhagoje, bet ir į pirmą kartą rengiamos chorų „Eurovizijos“ reginį Vienoje. Nacionalinių atrankų vedėjais Lietuvoje tapo radikaliai išvaizdą pakeitusi Beata Tiškevič ir Andrius Rožickas. Šis duetas jau spėjo tapti neatsiejama grandiozinių LRT projektų dalimi.

Šeštadienio popietę LRT didžiojoje studijoje buvo filmuojama pirmoji atrankų laida „Lietuvos balsai. Chorų „Eurovizija“, kurioje pasirodė visi septyni gerai žinomi Lietuvos chorai: jaunimo choras „Kivi“ (vad. Danguolė Aukselienė), merginų choras „Liepaitės“ (vad. Jolita Vaitkevičienė), Vilniaus universiteto jungtinis choras (vad. Rasa Gelgotienė), choras „Ave vita“ (vad. Kastytis Barisas), „Jaunystė“ (vad. Danguolė Beinarytė), „Jazz Island“ (vad. Artūras ir Jurga Novikai), „Viva“ (vad. Vilija Mažintaitė). Kiekvienoje laidoje apsilankys svečių, šiandien kartu su chorais pasirodymą surengė Česlovas Gabalis.

Tai paaiškės projekte „Lietuvos balsai. Chorų „Eurovizija“, kurį sekmadieniais rodys LRT televizija. Pirmoji laida - jau sausio 19 dieną 18.30 val.

Chorų pasirodymus vertino komisija, kurią sudaro etnomuzikologė ir laidų vedėja Zita Kelmickaitė, dirigentai Vytautas Miškinis, Vytautas Lukočius ir Laurynas Vakaris Lopas. Finale už labiausiai patikusį chorą balsuos ir LRT televizijos žiūrovai.

Zaliukas January 12 2014 1,494 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.