Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Devintąjį kartą rengiama „Lietuvos garbė“ jau laukia didvyrių istorijų

Devintąjį kartą rengiama „Lietuvos garbė“ jau laukia didvyrių istorijų
Patriotiškumą ir lietuvybę puoselėjanti televizija TV3 tęsia jau tradicija tapusius paprastų Lietuvos žmonių ir mūsų šaliai nusipelniusių užsienio piliečių apdovanojimus „Lietuvos garbė“.

Šiemet, kaip ir kasmet, didingieji projekto „Lietuvos garbė 2014“ apdovanojimai vyks kovo 11-ąją, Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną.

Žiūrimiausia televizija TV3 kviečia siūlyti nominantus, kurie pernai, 2013-aisiais, yra nusipelnę mūsų šaliai. Geri darbai turi būti įvertinti, todėl visi Lietuvos žmonės yra kviečiami siūlyti tuos, kurie daro pasaulį geresnį, o Lietuvą gražesnę - tapti „Lietuvos garbės“ didvyriais. Siūlyti galima TV3 interneto tinklalapyje, užpildžius specialią anketą.

Iškilmingoje ceremonijoje, kuri kasmet sulaukia milžiniško verslo ir visuomenės atstovų, politikų, nusipelniusių Lietuvai asmenų ir TV3 žiūrovų susidomėjimo, tie žmonės, kurie savo kilniais ir tyliais darbais, didvyriškais poelgiais, drąsa ir begaliniu pasiaukojimu keičia mūsų gyvenimą, mūsų šalį ir net pasaulį, bus pagerbti jau devintąjį kartą.

Lietuvos garbingiausius tradiciškai rinks „Lietuvos garbės 2014“ komisija - garsūs Lietuvai nusipelnę žmonės.

Per visus projekto gyvavimo metus iškilminguose apdovanojimuose už kilnius darbus jau pagerbta 80 žmonių iš Lietuvos ir pasaulio. „Lietuvos garbės“ projektas jau tradiciškai rengiamas su patikimu projekto partneriu - banku „Nordea“. Iškilminga projekto „Lietuvos garbė 2014“ apdovanojimų ceremonija, prasidedanti Himno giedojimu, kasmet transliuojama tiesiogiai per žiūrimiausią televiziją TV3.

TV3 televizija - jau 10 metų žiūrimiausia Lietuvoje!

Zaliukas January 14 2014 1,243 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.