Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Kas apgins suaugusiųjų garbę?

Kas apgins suaugusiųjų garbę?
Tęsti pradėto žaidimo „Penktokų iššūkyje“ grįžta 31 metų ryšių su visuomene ir komunikacijos magistrė Odeta Rimkevičiūtė. Jos sąskaitoje jau 2000 litų.

Kiek dar pinigų pavyks laimėti šiai sumaniai moteriai? Ar pavyks įrodyti, kad ji - gudresnė už penktoką? Į šiuos klausimus bus atsakyta jau šį vakarą (17 val. 40 min.) TV3 laidoje „Penktokų iššūkis“.

Tačiau laidos žiūrovų laukia ir daugiau įdomybių. „Penktokų iššūkį“ priėmė rinkodaros direktorius, tarptautinės prekybos magistras Vidmantas Šiugždinis. Vos įžengęs į klasę vyras pareiškė, kad atvyko apginti suaugusiųjų garbės.

Ir nors laidos metu vaikai buvo įsitikinę, kad jų naujam klasės draugui nepavyks atsakyti į visus klausimus ir jis nė nepriartės prie išsvajotųjų dešimties tūkstančių litų, pasirodė, kad jie klydo.

Vidmantas tarsi riešutus vieną po kito krimto pirmos, antros, trečios ir ketvirtos klasės klausimus.

Penktokų pagalbos jam prireikė spėjant pirmos klasės mįslę - „Kas su sparnais, bet ne paukštis, su kailiu, bet ne žvėris?“.

O išgirdęs penktos klasės kalbos kultūros klausimą Vidmantas nedvejojo - spaudė mygtuką ir užfiksavo savo atsakymą. Bet atsakymas buvo neteisingas. Liko vienintelė viltis, kad penktokas Sebas jį išgelbės.

Zaliukas September 16 2007 1,529 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.