Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

LRT serialo „Naisių vasara“ žiūrovui - 5000 litų vertės lobis!

LRT serialo „Naisių vasara“ žiūrovui - 5000 litų vertės lobis!
Naują sezoną LRT eteryje sėkmingai pradėjusio serialo „Naisių vasara“ komanda žiūrovams parengė staigmeną: jau netrukus Naisiuose bus paslėptas tikras lobis. Kelias iki jo - neįtikėtinai paprastas. Tereikia sekti serijas ir ieškoti raktažodžio.

Naujosiose „Naisių vasaros“ 5-ojo sezono serijose veikėjų laukia išbandymas turtais: atklydę nauji personažai pradeda lobio paieškas, į kurias įsitraukia net ir patys pavyzdingiausi bendruomenės nariai. Ar kuriam nors bus lemta pralobti, paaiškės serialo kulminacijoje. Tačiau jau nuo šio pirmadienio, sausio 20-osios, lobio Naisiuose galės ieškoti ne tik išgalvoti veikėjai, bet ir kiekvienas realus LRT žiūrovas.

Pirmadieniais-ketvirtadieniais 18.55 val. per LRT rodomo serialo „Naisių vasara” serijose tam tikru metu pasirodys kelios raidės. Jas būtina rinkti, kadangi tai - skiemenys, vedantys į raktažodį, kuris nurodys galimą Naisių lobio slaptavietę. Tiesa, skiemenų seka bus specialiai supainiota, todėl net ir surinkus visas raides teks spręsti raktažodžio galvosūkį. Tai daryti žiūrovai galės tik dešimt serijų, todėl kiekviena jų - ypatingos vertės.

Kiekvienas, sėkmingai iššifravęs raktažodį, turi jį nedelsiant siųsti elektroniniu paštu lobis@naisiuvasara.lt, kartu būtinai nurodydamas savo vardą, pavardę, amžių ir telefono numerį. Savo versijas galima siųsti iki vasario 6 dienos. Atsitiktine tvarka išrinkti dešimt žiūrovų, atsiuntusių teisingą raktažodį, bus užregistruoti tolimesniame žaidimo etape ir galės dalyvauti pagrindinėse lobio paieškose.

Serialą kurianti ir lobio paieškas organizuojanti prodiuserių kompanija „Videometra“ 10-iai dalyvių ruošia nuotaikingą orientacinį žaidimą Naisiuose. Superfinalo dieną ten susirinkę žaidėjai gaus šaradų užuominas ir pasitelkę intuiciją leisis ieškoti monetų pilnos puodynės, kurios vertė - net 5000 litų!

Joks kitas serialas taip nepraturtinta, kaip „Naisių vasara“, kiekvieną pirmadienį-ketvirtadienį, 18.55 val. tik per LRT! Neįmanoma praleisti. Įmanoma pralobti!

Zaliukas January 17 2014 1,455 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.