Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Bausmė melagiui - maudynės glitėsių kubile

Bausmė melagiui - maudynės glitėsių kubile
Ar nesudrebėtų jūsų širdis ir ar nepameluotumėte stebint keliems tūkstančiams žiūrovų, jei tektų atsakyti į klausimą - ar kada nors mylėjotės savo tėvų lovoje?

Ar išdrįstumėte viešai prisipažinti, kad esate melavęs savo viršininkui? Ar išliktumėte ramus, jei klausimo kaina būtų trys tūkstančiai litų ir reikėtų prisipažinti, ar teko kada nors vaikščioti ilgiau nei savaitę neskalbtais apatiniais?

O šįvakar 20 val. 45 min. TV3 laidoje „Po velnių“ trys vaikinai - Gediminas, Julius ir Benas nepabūgs atsakinėti į provokuojamus bei labai asmeniškus klausimus.

Pirmojo etapo metu dalyviai nepagailėjo velniui dovanų ir stengėsi kaip įmanydami nepasirodyti godūs.

Vienas jų netgi padovanojo mobilųjį telefoną.

Nuodėmių išpirkimo etape teko ištverti elektros įtampą ir kiaušinių lietų. O karštakošio rungtyje visi smalsiai stebėjo, ar padažnės dalyvio pulsas, kai vieno jų namuose bus rasta guminė moteris.

Pasibaigus paskutinei rungčiai melo detektorius atskleidė, kad vienas laidos dalyvių viešai apsimelavo, ir jis buvo priverstas kristi į glitėsių pilną velnio kubilą.

Zaliukas September 17 2007 1,551 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.