Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Moterys meluoja geriau“ stovykloje - naujas meilės trikampis

„Moterys meluoja geriau“ stovykloje - naujas meilės trikampis
Žiūrimiausios televizijos TV3 seriale „Moterys meluoja“ gausu intrigų, jausmingų ir komiškų dramų bei meilės trikampių. Vienas tokių susidarys tarp trijų šarmingų aktorių - Džiugo Siaurusaičio, Vitalijos Mockevičiūtės ir Aušros Štukytės - personažų.

Kostia, Galina ir Vilma - trys personažai, kurie TV3 serialo „Moterys meluoja geriau“ žiūrovus ir toliau stebins nuotaikingomis meilės, išdavystės ir barnių scenomis. Kostios garažas ir toliau išliks viena iš pagrindinių serialo veiksmo vietų. Galina (akt. V. Mockevičiūtė) sužinojusi, kad jos Konstantinas (Kostia) (akt. Dž. Siaurusaitis) spaudai prisipažino, jog vis dėlto yra įsimylėjęs Vilmą (akt. A. Štukytė), - ryžtasi kraštutinumams.

Nereikia nė sakyti, kokios emocijos apniks iš prigimties stačiokišką V. Mockevičiūtės heroję. Pamatyti tarsi viesulas įsiutusią ir riksmais praeivius gąsdinančią Galiną galės tik TV3 žiūrovai.

Kaip pasielgs Kostia? Ar jis, išsigandęs Galinos rūstybės, atvers savo garažo vartus? O gal pabrukęs uodegą sės į mašiną ir spruks nuo savo nuožmios žmonos?

Beje, pasirodžius filmui „Moterys meluoja geriau. Kristina“, Dž. Siaurusaitis neišvengė žurnalistų klausimų, ar tik šis netaps antrosios filmo dalies pagrindiniu personažu. Žiūrovams tiek kine, tiek seriale „Moterys meluoja geriau“ šypsnį keliantis aktorius mano, kad kol kas Kostiai tapti pagrindiniu veikėju - anksti. Jis sako, kad visai nepyktų, jei pavadinime nesipuikuotų jo vardas.

„Nemanau, kad filmo pavadinimas „Moterys meluoja geriau. Kostia“ skambėtų gerai. Gal keistai? Kita vertus, aš nelabai ir noriu, kad visas filmas suktųsi aplink mano personažą. Na, kur tada veiksmas vyktų? Garaže?“ - besijuokdamas retoriškai klausia Dž. Siaurusaitis.

Naujajame, jau septintame, sezone TV3 serialo gerbėjai turės progą išvysti ir naujus jo aktorius: Vitalijų Cololo, Evaldą Jarą, Liną Rastokaitę ar Andrių Žiurauską. Kokie vaidmenys teks jiems ir kaip jie su jais susidoros?

Visa tai ir dar daugiau - seriale „Moterys meluoja geriau“ pirmadieniais−ketvirtadieniais 21.00 val. tik per TV3!

„Moterys meluoja geriau“ - pirmadieniais−ketvirtadieniais 21.00 val. per TV3!

Zaliukas January 30 2014 1,328 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.