Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Prancūzų šeimoje - du svečiai iš Z

Prancūzų šeimoje - du svečiai iš Z
Tai bus ne du „svieto lygintojai“ Zoro. Le Bronjaus namuose svečiuosis legendinė amerikiečių grupė „ZZ Top“. Tik jie dar to nežino. Tuomet iš kur ši naujiena? Viską sužinosite šį vakarą 20 val. 45 min. per LNK laidoje „Le Broniaus šou“.

Tiesa tokia, kad abiejų laidos herojų pavardės prasideda raide Z. Kas jie?

„Le Broniaus šou“ vedėjas Bronius Le Bronjus (Algis Ramanauskas) šį kartą nusprendė pademonstruoti, kokia turi būti rimta pokalbių laida, ir į TV studiją sodų bendrijoje „Antrieji Kryžiokai“ pakvietė buvusį Vilniaus merą Artūrą Zuoką.

Pokalbis, atrodo, pavyko, nes svečias į visus klausimus atsakė nesimaivydamas ir atvirai, kaip per išpažintį.

Žiūrovai išvys kitokį A.Zuoko veidą (atrodo, tas veidas bus su ūsais), bet kūnas išliks tas pats.

Buvęs sostinės meras geraširdiškai pasidalys informacija, kaip, kada ir kur pirkti nekilnojamąjį turtą.

Tai bus solidi ir nemokama tikro šio reikalo specialisto pamoka.

Laidoje nebus pigaus politikavimo, politikavimo už pinigus, apskritai jokio politikavimo, nebus demagogijos, nebus tuščių debatų ir nebus numerio su dresuota meška. Užtat bus gryna (ar bent jau apie 70 procentų grynumo) tiesa apie A.Zuoką.

Naudingos žinios

Kitas laidos svečias - didžiausias Seimo išsiblaškėlis Emanuelis Zingeris.

Jeigu jus domina tokios temos kaip muštynės gatvėje, košerinių patiekalų receptai ar paaiškinimas, kaip Mozė perskyrė Raudonąją jūrą, viską sužinosite iš pokalbio su E.Zingeriu. Gali būti, kad išgirsite nemažai naujų dalykų.

Įtardamas, kad svečias nebendradarbiauja su MOSSAD, laidos vedėjas įkyriai nekamantinėjo apie mažmenines kalašnikovų kainas rinkoje. O kaltinimą, kad Vytautas Landsbergis sugriovė kolūkius, E.Zingeris atrėmė diplomatiškai. Jis pareiškė tokių faktų neturįs.

Atsitokėjęs intelektualus ir šmaikštus laidos svečias ėmė remti į kampą vedėją. O šiek tiek atsipalaidavęs, padainavo lietuvių liaudies dainų ir prisiminė, kaip jas rinko studentiškose folkloro ekspedicijose.

Pamiršo telefoną

Prieš filmavimą rengėjai studijoje netikėtai rado žiemines automobilio padangas. Visi iš karto pagalvojo, kad jas kokiu nors neįtikėtinu būdu paliko garsusis išsiblaškėlis E.Zingeris. Tačiau politikas išsigynė.

Pasibaigus laidos filmavimui ir atsisveikinus, E.Zingeris po gero pusvalandžio grįžo į tvarkomą studiją. Jis gana greitai prisiminė čia pamiršęs savo mobilųjį telefoną.

Zaliukas September 20 2007 1,610 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.