Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„TV pagalba“ ieško naujų gelbėtojų

„TV pagalba“ ieško naujų gelbėtojų
Jau šeštą sezoną į pagalbos prašymus visoje Lietuvoje skubanti populiari TV3 laida „TV pagalba“ skelbia naujo gelbėtojų komandos nario paieškas. „Atšventę penkerių metų jubiliejų pajutome, kad įgijome dar didesnį Lietuvos žmonių pasitikėjimą. Dabar pagalbos kreipiasi dar daugiau žmonių negu pernai. Gauname apie tris tūkstančius pagalbos iškvietimų per savaitę, o turime tik tris gelbėtojų komandas. Nenorime nuvilti tų, kurie į mus kreipiasi, todėl plečiame savo pajėgas“, – pasakoja laidos vedėja Aušra Kilkuvienė.

„Broliai ir sesės, jei jaučiate širdy pašaukimą padėti savo artimam, esate drąsūs ir ryžtingi, nebijote iššūkių, kviečiame tapti naujaisiais mūsų komandos nariais. Laukiame ir vyrų, ir moterų, ne jaunesnių nei 25-erių ir pasiryžusių visas savo jėgas atiduoti žmonėms, kuriems reikia pagalbos. Skambinkite mums 1393 arba užpildykite anketą TV3 interneto svetainėje“, ragina ilgametis gelbėtojas Gediminas Jaunius.

Labiausiai „TV pagalbai“ pajėgų trūksta Kauno apskrityje, tad čia ir darbuosis komandą papildysiantys naujieji gelbėtojai. Šiuo metu „TV pagalboje“, be A. Kilkuvienės ir G. Jauniaus darbuojasi Brigita Budginaitė, Justė Milušauskienė, Jonas Stanevičius, Žilvinas Žitkus ir Andrius Žemaitis.

Zaliukas September 21 2007 1,545 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.