Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Aktorius Andrius Bialobžeskis - realybės šou dalyvis?

Aktorius Andrius Bialobžeskis - realybės šou dalyvis?
Šį, pirmadienio, vakarą 19.30 val. į žiūrimiausios televizijos TV3 eterį sugrįžtantis visų laukiamas serialas „Pamiršk mane“ įtrauks į nenuspėjamų įvykių sūkurį. Nuo pat pirmosios serijos žiūrovai galės sekti intriguojantį aktoriaus Andriaus Bialobžeskio realybės šou.

Pirmame sezone sėkmingą karjeristą, tačiau prieš žmoną smurtaujantį TV laidų vedėją Danielių vaidinęs A. Bialobžeskis į eterį grįš pasikeitęs. Pasikeitimai jo gyvenime truko penkerius metus, kuriuos jis praleido reabilitacijos centre, gydydamasis nuo priklausomybės alkoholiui. Iš šios įstaigos Danielius grįš geresnis žmogus ir kartu kankinamas kitos klastingos ligos.

„Nuo pirmojo sezono Danieliaus personažas gerokai pasikeitęs. Ar jis taps geresnis, ar blogesnis, - žiūrovams teks stebėti ir spręsti patiems. Kol kas mano personažas geras ir siekia atleidimo, bet galbūt sezono pabaigoje kas nors pasikeis“, - palaiko intrigą aktorius.

Ir iš tiesų, šiame sezone jo personažas daug atsiprašinės už savo padarytas niekšybes. O didžiausio atleidimo sieks iš skriaustos savo žmonos Rūtos (akt. Aldona Bendoriūtė) ir keturių savo vaikų. „Danielių vaidinti yra įdomu, nes jis visiškai nenuspėjamas. Kaip pasisuks jo personažo likimas, niekada nežinia“, - aiškina aktorius.

„Pamiršk mane“ pagrindinis veikėjas Danielius vis dėlto nebūtų Danielius, jei savo kančios nesugebėtų paversti preke. Sirgdamas sunkia liga jis nusprendžia kurti realybės šou apie... save. Šitaip jis, buvęs TV laidų vedėjas, ir vėl po truputį ima burti savo gerbėjus. Lyg to būtų maža, A. Bialobžeskio personažas stengsis trūks plyš grįžti pas savo žmoną ir pabandys sugriauti jos vestuves su nauju mylimuoju.

Ar Danieliaus atgaila yra tikra, o gal tai dar vienas jo niekšingas triukas? Ko tikėtis iš jo realybės šou ir kokia liga jis serga - TV3 žiūrovai sužinos jau šįvakar.

Naujas ir nenuspėjamas, antrasis serialo „Pamiršk mane“ sezonas - pirmadienio-ketvirtadienio vakarais 19.30 val. per žiūrimiausią televiziją TV3!

„Pamiršk mane“ - pirmadieniais−ketvirtadieniais 19.30 val. per TV3!

Zaliukas February 03 2014 1,334 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.