Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Santūrų stilių mėgstanti R. Valiukaitė virto leopardine naktinių klubų deive

Santūrų stilių mėgstanti R. Valiukaitė virto leopardine naktinių klubų deive
TV3 seriale „Obelis nuo obels“ impozantišką kaimynę vaidinanti aktorė Rimantė Valiukaitė susilaukia didelių žiūrovų simpatijų. Jos įkūnijama į 5-ąją dešimtį įkopusi moteris, kuriai patinka jaunesni vyrai, viena ryškiausių serialo herojų, kuri išsiskiria ne tik savo charizma, bet ir spalvingu įvaizdžiu.

Ryškus makiažas, aptemptos kelnės ir vakarinė šukuosena - taip pasipuošusią Rimantę išvysti galima nebent teatro scenoje arba filmavimo užkulisiuose. Gyvenime aktorė renkasi subtilią, kuklią ir patogią aprangą.

Naujausiose serialo „Obelis nuo obels“ serijose pasiutusi kaimynė sutvisko kaip ryškiausia populiaraus naktinio klubo VIP klientė. Leopardinis kostiumėlis, auksu tviskantis juodas švarkelis ir ryškus makiažas pavertė 44-erių R. Valiukaitės heroją tikra naktinių klubų diva.

Profesionali teatro ir kino aktorė meistriškai įsikūnija į geidulingą ir visada pašėlti pasiruošusią kaimynę, tauškiančią suvalkietišku akcentu.

Beje, serialo kūrėjai išduoda, kad R. Valiukaitė jaučiasi šiek tiek nepatogiai dėl savo improvizuotos suvalkietiškos tarties. Nes seriale ji kalba visų tarmių mišiniu. Bet niekas neužginčys, kad tai herojai suteikia dar didesnio žavesio.

Zaliukas February 05 2014 1,251 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.