Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

LNK ieško naujų žvaigždžių: mokėjimas skaityti - privalumas!

LNK ieško naujų žvaigždžių: mokėjimas skaityti - privalumas!
Jūsų vaikas labai drąsus, iškalbus ir džiaugiasi būdamas dėmesio centre? Jis turi atsakymus į visus klausimus, drąsiai spaudžia ranką suaugusiems ir turi tvirtą nuomonę? Supažindinkite mus su juo ir gal būt jis taps laukiamiausio LNK pavasario projekto „Didysis šeštadienio šou“ vedėju!

„Didysis šeštadienio šou“ (Saturday Night Takeaway) - tai visai šeimai skirtas pramoginis projektas, kuris į Lietuvą atkeliauja iš Didžiosios Britanijos! Šiam šou ne kartą plojo „BAFTA“, „British Comedy Awards“, „UK National Television Awards“ ir kitų svarbiausių TV apdovanojimų ceremonijų publika, dėl jo jau daugiau nei dešimtmetį iš proto kraustosi kone visa Didžioji Britanija.

„Mažieji genijai - neatsiejama šio projekto dalis! Vaikams nuo gimimo nesvetimas aktorinis meistriškumas, itin laki fantazija, su vaikais vyksta nuoširdžiausi pokalbiai ir diskusijos - kaip tik to ir reikia mūsų šou! - šypsosi projekto prodiuseris Gediminas Jaunius. - Ieškome dviejų vaikinų, kuriems nuo 6 iki 10 metų, skaitymas - privalumas, visa kita - Dievo dovanos! Tėveliai, tai puikus šansas jūsų vaikui tapti mylimiausia Lietuvos žvaigžde!”

Lietuviškąją „Saturday Night Takeaway“ versiją „Didysis šeštadienio šou“ patikėta kurti kūrybos namams ELITAZ, kurie LNK televizijai sėkmingai kuria ir kokybiškiausią muzikinį projektą „Lietuvos balsas“. Kandidatų į šį šou paraiškų LNK televizijos puslapyje www.lnk.lt laukiame iki vasario 10 dienos. Svarbiausi duomenys: vardas ir pavardė, amžius ir miestas, nuotrauka ir tėvelių kontaktai. Namų darbai, kurių laukiame laiške: vaiko video interviu su suaugusiu žmogumi ir vaiko prisistatymas. Filmukų trukmė - 2 minutės, filmavimui pasitelkti galite visus išmaniuosius įrenginius.

Anketa http://lnk.lnkgo.lt/didysis-sestadienio-sou/vedejo-anketa

Mažųjų vaidmuo projekte „Didysis šeštadienio šou“ (ištraukos iš „Saturday Night Takeaway“):

Interviu su aktoriumi Gerardu Butleriu: http://www.youtube.com/watch?v=4ZidbwUYcDg

Interviu su aktore Mila Kunis: http://www.youtube.com/watch?v=HP5BN3RuiMs

Interviu su politiku Davidu Cameronu: http://www.youtube.com/watch?v=XnY_qHs5TWw

Zaliukas February 07 2014 1,277 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.