Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Ar penktokai gudresni ir už mokytoją?

Ar penktokai gudresni ir už mokytoją?
Pirmą kartą TV3 laidos „Penktokų iššūkis“ istorijoje penktokams iššūkį metė mokytojas. 29-erių šiaulietis Eugenijus Andrulis yra baigęs Karklėnų vidurinę mokyklą. Vyras sakė buvęs geriausių klasės mokinių ketverte, nes klasėje tebuvę keturi mokiniai.

Mokytojo ir moksleivių varžybas išvysime 17 val. 40 min.

Socialinių mokslų magistras E.Andrulis šiuo metu dirba muzikos mokytoju Šiauliuose. Penktokų klasė buvo tolerantiška kitiems laidos dalyviams, tačiau, vos išvydę savo klasėje mokytoją, jie iš karto užsidegė noru įrodyti, kad jis nėra už juos gudresnis.

Vienas penktokų net nepabijojo mokytojo Eugenijaus pavadinti žioplu. Ir iš tikrųjų buvo už ką.

Mokytojas suklupo gavęs pirmos klasės mįslę: „Vienas vyras su šimtu virvučių. Kas?“. Mokytojas dar bandė svarstyti: „Gal smulkiai supjaustytas burokas?“. Penktokai tik linksmai iš jo pasijuokė.

Tačiau dar sudėtingesnis jam pasirodė pirmos klasės klausimas, kaip matematikoje vadinami skaičiai, užrašomi vienu skaitmeniu.

Į kovą su gudriaisiais penktokais taip pat stoja vidurinę mokyklą sidabro medaliu baigusi 37-erių raseiniškė Lina Kleišmantienė ir 29-erių Šarūnas Gurklys, kuris prisipažino buvęs vidutiniškas mokinys.

Zaliukas September 23 2007 1,669 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.