Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Pradedama atranka į "Alfa.lt" greitojo reagavimo žurnalistų pajėgas

Pradedama atranka į
Rugpjūčio 7-ąją per LNK startuoja naujas realybės šou „Alfa.lt“, kuriame dalyvaus esami ir būsimi žurnalistai.

Laimingieji, komisijos ir balsavusių internautų sprendimu patekę į realybės šou, gyvens ir kurs tikroje redakcijoje. Šou žiūrovai su jų darbo rezultatais galės susipažinti kasdien internete, turės teisę vertinti dalyvių darbą, rašyti apie juos komentarus.

Greitojo reagavimo žurnalistų būrio stovykla truks 8 savaites. Kas savaitę būrys rinks savo vyriausiąjį redaktorių, kuris savaitės pabaigoje atleis du darbuotojus. Vieną iš jų žiūrovai sugrąžins atgal į greitojo reagavimo žurnalistų pajėgas.

Norintys stoti į greitojo reagavimo žurnalistų pajėgas, turi atlikti kovinę užduotį - užpildyti anketą puslapyje www.alfa.lt ir parašyti rašto darbą. Siūlomos trys rašto darbo temos: „We are the winners of “Eurovision“; „Kodėl Lietuva neturi kosmonautų“ ir „Kodėl blondinėms (-ams) nepadeda Dievas“.

Rašinio forma - laisva, atspindinti autoriaus mąstymo laisvę ar stilių. Draudžiama cituoti, plagijuoti kitus žiniasklaidoje nuskambėjusius ar publikuotus pasisakymus, straipsnius. Rašinio apimtis neturi viršyti 3000 ženklų su tarpais. Rašto darbas vertinamas atsižvelgiant į šiuos kriterijus: sugebėjimą plėtoti pasirinktą temą, argumentuoti, iliustruoti faktais, įdomiomis detalėmis; rašinio kompozicijos originalumą, stiliaus savitumą, aiškumą, gramatikos ir stiliaus klaidas.

Iki „Alfa.lt“ pradžios liko 83 dienos!

Daugiau info – www.alfa.lt

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.