Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Projektą „Šuolis“ paliko J. Smoriginas, lyderė - E. Straleckaitė

Projektą „Šuolis“ paliko J. Smoriginas, lyderė - E. Straleckaitė
Sekmadienio vakarą TV3 televizijos žiūrovai stebėjo įvairių vertinimų sulaukusį naują televizijos projektą „Šuolis“. Šou ryškiausios Lietuvos garsenybės pasiryžo išmėginti save ir šokinėja nuo tramplinų į vandenį.

"Šuolio“ dalyvių pasirodymus vertino šuolių į vandenį profesionalai - Kęstutis Autukas, Ignas Barkauskas. Laidą veda Mindaugas Stasiulis ir Monika Vaičiulytė.

Dėl laimėtojo vardo tiesioginiame eteryje kaunasi 12 dalyvių. Visi dalyviai laidoje šoko poromis.

Indrė Burlinskaitė turėjo šokti su savo mylimuoju Dariumi Petrikausku. Tačiau vaikinas prieš pat filmavimą patyrė traumą ir dainininkei teko keisti planus - šokti su profesionaliu šuolininku.

Pas „Šuolio“ dalyvį baletmeisterį Jurijų Smoriginą iš Frankfurto atvyko ten gyvenanti jo dukra Agnė. Deivis Norvilas šoko su savo trejų metų sūneliu Emiliu. Šokėjas Deividas Meškauskas žiūrovus mėgino pavergti dviguba jėga - jis šoko su broliu Donatu. Praėjusį sekmadienį Deividas dailiosios lyties atstoves viliojo savo sportišku kūnu, tad merginos ir moterys turėjo su nekantrumu laukti ir jo brolio pasirodymo eteryje.

Vyriausias projekto dalyvis - Lietuvos krepšinio rinktinės talismanas Juozukas Petkevičius „Šuolyje“ demonstravo savo sportinius sugebėjimus su savo dukters Miglės dukryte - dešimties metų anūke Nida, kuri yra šuolių į vandenį Lietuvos čempionė savo amžiaus grupėje. „Nidutė paveldėjo Juozuko gerą būdą ir sportinį veržlumą. Stengiamės daryti vis sudėtingesnius šuolius“, - sako trenerė Jolanta Railienė.

Gediminas Juodeika taip pat stebino. Žinomas vyras įkalbėjo su juo šokti į vandenį savo mamą Virginiją. Ponia V. Juodeikienė - 65 metų pensininkė, tačiau drąsos jai galėtų pavydėti ne tik moterys, bet ir vyrai.

Daugiausia žiūrovų simpatijų turintis Vitalijus Cololo šoko su savo televizijos laidų partnere - dainininke Dileta Meškaite, Eglė Straleckaitė neįtikėtiną pasirodymą sukurė su pirmuoju garsiausios šalies plaukikės Rūtos Meilutytės treneriu Giedriumi Martinioniu, olimpietis Aleksandras Kazakevičius dovanojo įspūdingą šuolį su savo mylimąja - Greta Lebedeva. Vidas Blekaitis - su "Mis Lietuva" Rūta Elžbieta Mazurevičiūte, Monika Šalčiūtė - su TV laidų vedėju, humoristu Justinu Jankevičiumi. Iškritusią Livetą Kazlauskienę pakeitė politikas Petras Gražulis.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus paaiškėjo, kad pirmoje vietoje atsidūrė E. Straleckaitė, antroje - J. Petkevičius, trečioje - A. Kazakevičius. Trys paskutinės vietos atiteko M. Šalčiūtei, D. Norvilui ir J. Smoriginui. Šiems dalyviams teko dar kartą pakartoti savo šuolį. Daugiausiai žiūrovų balsų surinko D. Norvilas. Mažiausiai - J. Smoriginas, vyrui teko palikti projektą. Prie dalyvių prisijungė dainininkė D. Meškaitė.

Zaliukas February 18 2014 1,362 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.