Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Televizijos eteryje nebelieka aktorės J. Jurkutės

Televizijos eteryje nebelieka aktorės J. Jurkutės
LRT televizijos eteryje nuo kovo 11 dienos nebus rodoma laida „Žinių riteriai ir damos“. Laidą vedė profesorius Alfredas Bumblauskas ir aktorė Jurgita Jurkutė-Širvaitė. Viktorinoje dalyviams reikėjo ne tik pademonstruoti erudiciją, bet ir išlaikyti šaltą protą, pasitelkti logiką ir vaizduotę.

„Žinių riteriai ir damos“ nepasiteisino, nuo kovo šios laidos atsisakome“, - antradienį LRT tarybos posėdyje pranešė LRT televizijos programų direktorius Rolandas Maskoliūnas.

DELFI susisiekus su laidos prodiuseriu Laurynu Šeškumi vyras tikino, kad laidos reitingais yra patenkintas. Pasiteiravus, ar viena populiariausių televizijos laidų vedėjų J. Jurkutė-Širvaitė ir toliau džiugins televizijos žiūrovus, L. Šeškus tikino, kad tai priklauso nuo jos pačios.

„Pabaigiame sezoną, išrinksime laimėtojus. Prasideda politinis sezonas. Laidos reitingais džiaugėmės, jie paaugę, nusiskundimų neturime. Kovo 11 dieną specialios transliacijos metu bus išrinktas laimėtojas“, - atskleidė žinomas prodiuseris. Vyras teigė, kad svarstys variantą rudenį vėl rodyti viktoriną, tačiau kol kas dar per anksti apie tai kalbėti.

„Jei tik norės, Jurgita vėl galės dirbti televizijoje. Tačiau žinau, kad ji turi rimtų projektų. Nieko daugiau negaliu pasakoti, nežinau, ar ji to nori“, - kalbėjo L. Šeškus.

Zaliukas February 18 2014 1,192 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.