Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Lietuvos garbė 2014“ pagerbti didvyrius kvies į ypatingą vietą

„Lietuvos garbė 2014“ pagerbti didvyrius kvies į ypatingą vietą
Jau visai netrukus, kovo 11-ąją, Lietuvos nepriklausomybės dieną, įvyks patriotiškumą ir lietuvybę puoselėjančios TV3 televizijos organizuojami tradiciniai apdovanojimai „Lietuvos garbė 2014“, rengiami kartu su projekto partneriu banku Nordea. Devintus metus Lietuvos didvyriai už tylius, bet kilnius darbus bus pagerbti ypatingoje simbolinėje vietoje - Lietuvos nacionalinėje filharmonijoje.

Ši vieta pasirinkta neatsitiktinai. Tai ne tik vienas įspūdingiausių mūsų šalies kultūros centrų, tačiau ir ypatingą istorinę praeitį turintis pastatas. Čia 1905 metais susirinkęs Didysis Vilniaus Seimas pirmąkart pareikalavo Lietuvos politinės autonomijos, vėliau Lietuvos nacionalinė filharmonija tapo didžiausia svarbiausius miesto politinio ir kultūrinio gyvenimo raidos etapus menančia koncertine įstaiga.

Šioje ypatingoje vietoje šiemet iškilmingai „Lietuvos garbės 2014“ ceremonijai vadovaus trys vedėjai: TV3 laidų kūrėja ir vedėja Audrė Kudabienė, TV3 Žinių vedėjas Rokas Petkevičius bei ištikimas TV3 televizijos veidas Marijus Mikutavičius.

„Didingus darbus atlikę žmonės turi būti pagerbti taip, kaip priklauso - iškilmingai bei su derama pagarba jiems. Lietuvos nacionalinės filharmonijos rūmai, nuo pat pradžių statyti kaip reprezentaciniai rūmai, kurių ypatingą iškilmingumą šiandien kuria ir palaiko tokie mūsų šalies klasikinės muzikos grandai kaip Nacionalinis simfoninis orkestras, Čiurlionio kvartetas, kamerinės muzikos ansamblis "Musica humana". Tai - iš tiesų ypatinga vieta nuoširdžiai ir įkvepiančiai “Lietuvos garbė 2014” šventei, kuri bus tranlsiuojama ir visiems TV3 televizijos žiūrovams”, - sako viena iš projekto vedėjų Audrė Kudabienė.

Iškilmingoje ceremonijoje tylius kilnių didvyrių darbus tradiciškai pagerbs gausus būrys Lietuvos šviesuolių, aktyviai dalyvaujančių šalies kultūrinėje, meninėje, socialinėje, sporto ir kitokioje veikloje. Tiesioginiame TV3 eteryje jau devintą kartą bus dėkojama tiems, kurie savo kilniais ir tyliais darbais, didvyriškais poelgiais, drąsa ir begaliniu pasiaukojimu keičia mūsų gyvenimus, Lietuvą ir net pasaulį.

Lietuvos garbingiausius tradiciškai rinks „Lietuvos garbės 2014“ komisija - garsūs Lietuvai nusipelnę žmonės. Komisijos nariai vis dar laukia didvyrių istorijų, tad jeigu šalia jūsų yra žmonių, kurie daro pasaulį geresnį, o Lietuvą gražesnę, - pasiūlykite juos pripažinti „Lietuvos garbės“ didvyriais. Papasakokite TV3 televizijai didvyrio istoriją ir galbūt jam, švenčiant Nepriklausomybės atkūrimo dieną, plos visa Lietuva.

Per visus projekto gyvavimo metus iškilminguose apdovanojimuose už kilnius darbus jau pagerbta 80 žmonių iš Lietuvos ir pasaulio. Iškilminga projekto „Lietuvos garbė“ apdovanojimų ceremonija kasmet transliuojama tiesiogiai ir pradedama Himno giedojimu.

„Lietuvos garbė 2014“ - kovo 11-ąją tiesiogiai per TV3!

Zaliukas February 18 2014 1,734 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.