Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Unikali TV3 Play dovana kompiuterinis

Unikali TV3 Play dovana kompiuterinis
Šį penktadienį, vasario 21 d., žinomiausia televizija internete TV3 Play pateiks ypatingą dovaną e-sporto mėgėjams. Pirmą kartą visi kompiuterinių žaidimų mėgėjai galės tiesiogiai stebėti kompiuterinių žaidimų turnyro DreamHack transliaciją − geriausi pasaulio kompiuterinių žaidimų žaidėjai rungsis žaisdami legendinį Counter Strike.

2013 m. rugsėjo mėnesį tarptautinis žiniasklaidos koncernas „Modern Times Group” (MTG), kuriam priklauso ir televizija internete TV3 Play, pasirašė bendradarbiavimo sutartį su DreamHack dėl e-sporto transliacijų MTG valdomais interneto portalais ir televizijų kanalais. Siekiant užtikrinti kokybiškas ir įdomias transliacijas, Stokholme buvo įrengta net speciali studija elektroninių žaidimų turnyrams rengti ir transliuoti.

Jau šį penktadienį joje įvyksiančias pirmąsias DreamHack turnyro varžybas tiesiogiai transliuos ir MTG valdomas portalas TV3 Play. Turnyre keturios geriausios pasaulio komandos varžysis dėl pagrindinio prizo − 7,5 tūkst. dolerių. Bendras turnyro prizinis fondas siekia net 10 tūkst. dolerių.

Tiesioginė turnyro pusfinalių transliacija tiesiai iš Stokholmo TV3 Play portale prasidės 16.30 val., o didysis finalas - 23.30 val. Lietuvos laiku.

„Džiaugiuosi, kad esame pirmieji, kurie Lietuvos e-sporto mėgėjams suteiksime galimybę tiesiogiai stebėti šias unikalias varžybas. Neabejoju, kad mūsų šalyje netrūksta kompiuterinių žaidimų gerbėjų, todėl ir ateityje stengsimės džiuginti su kuo daugiau įdomių transliacijų iš naujosios studijos Švedijoje”, − sako Tomas Šakauskas, TV3 Play vadovas Lietuvoje.

Apie DreamHack
DreamHack yra didžiausias pasaulyje kompiuterinis festivalis. Šio festivalio pagrindinis akcentas yra bendri žiemos ir vasaros DreamHack vakarėliai, kai visi žaidėjai savo kompiuteriais prisijungia prie bendros tinklo erdvės. DreamHack yra pirmasis Švedijos festivalis, skirtas kompiuterinių žaidimų mėgėjams. Jiems yra rengiami specialūs e-sporto turnyrai, žinių ir kūrybiškumo varžybos, koncertai, žaidimų kūrėjų paskaitos ir kt.

Apie e-sportą
E-sportas yra varžybos, kuriose žaidžiami kompiuteriniai žaidimai. Kasmet pasaulyje yra rengiama daugybė šio sporto varžybų, o prizų biudžetai vienoms varžyboms viršija 3 mln. dolerių. Labiausiai paplitęs e-sporto žanras - komandiniai strategijos žaidimai, tokie kaip „Dota2” ir „League of Legends”, strateginiai žaidimai „StarCraft II”, paprastos „šaudyklės" „CounterStrike:Global Offensive” bei koviniai žaidimai „Street Fighter” ir „Tekken”. Didžiausi pasaulyje turnyrai internete pritraukia daugiau nei 10 mln. unikalių žiūrovų, transliacijas žiūrinčių ne trumpiau nei dvi valandas.

E-sporto transliacijos - vasario 21d., penktadienį, 16.30 val. per TV3 Play!

Zaliukas February 21 2014 1,335 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.