Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 televizija žiūrovams pateiks olimpinio dailiojo čiuožimo desertą - nugalėtojų programą

TV3 televizija žiūrovams pateiks olimpinio dailiojo čiuožimo desertą - nugalėtojų programą
Sočio olimpinėms žiemos žaidynėms sparčiai artėjant į pabaigą, jau aiškėja galutinės geriausiųjų sportininkų gretos. Olimpinėse dailiojo čiuožimo rungtyse nugalėjusieji sportininkai jau šį šeštadienį visi kartu dar kartą džiugins žiūrovus savo įspūdingais pasirodymais.

Žiūrimiausia televizija Lietuvoje TV3 jau rytoj, šeštadienį, 18.30 val. visiems dailiojo čiuožimo mėgėjams pateiks šios sporto šakos desertą - olimpinių žaidynių nugalėtojų pasirodymų programą. Gražiausi ir įspūdingiausi šokiai ant ledo vainikuos olimpines žaidynes, pačiais geriausiais pasirodymais įkaitindami Sočio arenos ledą. Ant jo suksis penki geriausieji iš kiekvienos olimpinio dailiojo čiuožimo rungties.

„Nugalėtojų programos visuomet žavi išskirtinumu, nes ant ledo pasirodo geriausi sportininkai su geriausiomis savo programomis. Dailusis čiuožimas yra ypatinga sporto šaka - ji ne tik reikalauja puikaus sportininkų pasirengimo sudėtingoms figūroms atlikti, kartu ir žavi grakščiais šokio elementais. Ne veltui šis čiuožimas ir vadinamas dailiuoju. Šeštadienį eteryje įspūdingo olimpinio dailumo tikrai bus daug ir labai gražaus“, − sako visas olimpines dailiojo čiuožimo rungtynes per TV6 kanalą komentavęs Vytautas Jasutis, kuris kartu su TV3 žiūrovais grožėsis ir nugalėtojų programa. Jos pertraukos metu bus rodomos objektyviosios TV3 žinios.

Daugiausia medalių šiose olimpinėse žaidynėse pelniusių dailiojo čiuožimo sportininkų penketuke rikiuojasi Rusijos, JAV, Japonijos, Kanados ir Korėjos atstovai. Sočio olimpinės žiemos žaidynės Lietuvos dailiojo čiuožimo gerbėjams įsimins tuo, kad šį kartą jose debiutavo mūsų šaliai atstovavusi dailiojo čiuožimo sportininkų pora Deividas Stagniūnas su Isabella Tobias. Nors sportininkai ir nepelnė medalių, vis tiek suvirpino ne vieną širdį savo gražiais pasirodymais Merilyn Monroe bei Džeimso Bondo stiliaus tematika.

Olimpinių žaidynių nugalėtojų pasirodymų programa - jau rytoj, šeštadienį, 18.30 val. per žiūrimiausią televiziją TV3!

Zaliukas February 21 2014 1,549 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.